vrijdag, april 25, 2008

Karaoke @ De Preute

We hoeven niet meer te spreken van 't .... want vanaf nu hangt er een neonreclame boven de deur met in grote letters "Preute". Dus nu kunnen we voor altijd spreken van De Preute.

Wie er vorig jaar bij was, komt zeker terug. Nu zaterdag 26 april vindt de 2de editie plaats van Karaoke@De Preute. Je kon er vorig jaar genieten van prachtige versies van "We zullen doorgaan", "obladi oblada", "craaziie liffle tjing called loooove" (het klonk ongeveer zo) en natuurlijk de klassieker "Lekker op de trekker".

De verrassingsact van vorig jaar was subliem. Wie had gedacht dat La Esterella ons met haar bezoek zou vereren en haar klassieker ten berde zou brengen "oooooo liiiieeeevve vrrroooouuuuuweeetoooooorrreeen". Benieuwd of ze dit jaar ook aanwezig zal zijn.

Ondertussen hebben we vernomen dat Koentje Spuuge al een hele week oefent op onderstaand lied. We kunnen hem zaterdag Live aanschouwen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

ontdekt bij doomke thuis :
http://www.taalkabaal.nl/scheldwoorden/indexa.php

Anoniem zei

voor de preutestampers:
pedocyclomasturbant

Anoniem zei

antwoord voor de pedocyclomaturbant:

Daar ik lid ben van de Monthy pythons flying black adders kwis team en ik ook lid ben van de preutestampers , hebben de andere leden een van onze hobby's overgenomen nl.masturberen in groep voor we stampen. hET RESULTAAT IS DAT WE AL MEER KM.DOEN DAN DE DORPSTRAPPERS (MIETJES OP DE FIETS) DUS HET HELPT!!!