woensdag, juni 02, 2010
Culinaria
Morgen mag ik mijn smaakpapillen verwennen op CULINARIA in Brussel.
Ik laat me overweldigen door onderstaand menu met aangepaste wijnen
Carpaccio van Sint-Jakobssvruchten,
gemarineerd met oosterse kruiden
Comme chez Soi **
Dashi / Nashi / Katsuobushi / somen noedels /
Kombu / ponzu / tonijn
L'Air du Temps **
Osso buco zonder het been op een bedje
aardappelpuree met saffraan en seizoensgroentjes
Senza Nome *
Gelei van chocolade - Yuzu - Banaan - Yoghurt
Eau Vive **
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
heeft het gesmaakt?
't was super. Het meest genoten van de osso bucco van Senza Nome
Verder ook heerlijke zaken gekocht aan de diverse standjes gaande van peperworst, worst met tijm, truffelolie, truffelpasta, rillette,....
Een reactie posten