woensdag, november 22, 2006

Bukkie heeft plankenkoorts

Op het secretariaat van "The Naughty 40 Club" ontvingen we het onderstaand schrijven.

Ongehoord dat een minderwaardig sujet de regels denkt te kunnen bepalen. Na haar opdracht van volgende zaterdag bepalen wij of ze opdracht 4 al of niet dient uit te voeren. Veel braadworst, traktaties, uitstekende "heavy metal cocktail", kort rokje,... kunnen onze keuze in Bukkies voordeel laten kantelen.


Hooggeëerd gezelschap van de Naughy 40 Club,

Om het met de woorden van het Schaap te zeggen : een 39-jarige mag al eens het heft in eigen handen nemen.


Na rijp beraad, laat Bukkie weten dat opdracht 4 niet doorgaat. Bukkie is ervan overtuigd dat jullie dit reeds aan jullie grote (hopelijks fris gewassen) teentjes gevoeld hadden.

- Bukkie weet dat jullie op 9/12 allen ’t feestje zouden ontvluchten wanneer ze begint te kwelen. Wie zou de drankvoorraad ledigen ? De brouwerij doet nu al overuren om voldoende te kunnen leveren.
- Aan de moedige blijvers zou Bukkie na het gekweel oorapparaten moeten uitdelen en die zijn op zaterdagavond nergens te verkrijgen. Gescheurde trommelvliezen kan Bukkie niet verzorgen.
- Van ’t verschot zouden de koeien op de weide ernaast op slag in lammekes veranderen en omgekeerd. Al eens een lamme koe gezien ? Kan Bukkie toch ook niet op haar geweten hebben.
- In Bukkie’s K3-contract staat uitdrukkelijk dat solo-optredens en andere zonder Karen en Kristel verboden zijn. De 2 K’s zijn bezet op 9/12. Bukkie wil geen proces van de manager aan haar been.
- De pharmaceutische sector is er na weken research niet in geslaagd om zwaardere pillen te maken tegen Bukkie’s hoge bloeddruk. Een volledige doos in één keer opgebruiken, wordt haar sterk ontraden. Bukkie wil nog 50 worden.
- Bukkie wil voor 150 % van haar feestje genieten …

MAAR : Bukkie heeft ondertussen met de strijk (oei, delete, delete, delete …) op de Grote Markt bewezen dat ze er volledig voor gaat.

Bukkie zorgt ervoor dat het resultaat van 3 opdrachten voor 4 zal tellen !!! Jullie zijn gewaarschuwd …

Dikke bees

Bukkie

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ok, k'zal dan maar vlug eens bellen naar mijn goede vriend
in Ingelmunster...

Anoniem zei

Beste Bukkie,

Men heeft me zopas opgebeld en ik kan je het blijde nieuws melden dat Matanza op 9 december Venom, mijn lievelingskoningscobra, zal meebrengen naar je feestje om je een lovebite te geven

De vriend uit Ingelmunster

12:13 PM