woensdag, februari 29, 2012

Mag het een beetje minder zijnHet valt me de laatste tijd meer en meer op dat in de media gewone gebeurtenissen tot ongelooflijke evenementen gebombardeerd worden. De voorbije jaren was dit ook zo maar nu staat er blijkbaar geen enkele rem meer op.

De aandacht die Rundskop kreeg in de media was er toch ver over. Ik heb de film gezien en vond hem goed tot zeer goed maar geen absolute topfilm. En iedereen op het scherm maar slijmen n.a.v de Oscarverkiezing … zum kotzen. Ik was blij eens een kritische noot te lezen van Robbe De Hert die de film ook niet top vond en daarvoor de nodige banbliksems over zich heen kreeg.

En het wielerseizoen is weer begonnen. Michel Wuyts en Karl Vannieuwkerke zitten weer op een nooit geziene LSD-trip. Lofbetuigingen aan de goden van renners kunnen niet ver genoeg gaan. Ik zie ook wel eens graag een wielerwedstrijd maar herleid dit a.u.b. tot zijn normale proporties. Het betreft profs die iedere dag kunnen trainen en uiteindelijk kan de één wat rapper fietsen/meer afzien dan de andere. In casu zijn het gewone jongens dus houden zo

Maar misschien word ik gewoon een ‘grumpy old man’ :-)

2 opmerkingen:

Ollie zei

1. Dat bent ge al ...
2.Erger me nog veel meer aan de heer Raes die de ballen van de Anderlechtspelers zou aflikken indien men hem niet tegenhoud.
3. Rundskop is inderdaad goed , maar niet sensationeel .

Anoniem zei

ge gaat de weg ip va nnonkel rudy
redel