dinsdag, november 15, 2011
absoluut toppertje qua steaks in Palermo
Gisteren gingen we om 20h30 eten in het hippe Palermo. We werden direct aangesproken door Las Cabras.
Een rustiek restaurant met rode tinten, een gigantische open keuken en de geur van topvlees op de grill.
Omdat het pas 8h30 was, waren er nog niet veel tafeltjes bezet. We kozen een tafeltje buiten met zicht op restaurant en terras.
Een uur later zat het restaurant binnen en buiten bomvol (zo'n 120 man) en stond er een rij buiten te wachten tot er een plaatsje vrijkwam.
De bediening gebeurt door jonge mensen met een hoog alternatief gehalte o.a dreadlocks, tattoo's ... een beetje zoals The Spotted Pig in NY
We kozen voor een bife de lomo + een brochette mixta en een fles Mendoza wijn Lopez.
Het eten werd geserveerd op houten planken maar wat een porties. De kip had een steak van wel een halve kilo en ik proefde even en het vlees was super ! (tot op heden beste steak in Argentiniƫ). Ikzelf kreeg 2 grote brochetten (waarom 2 ?) en ook hier was de combinatie van kip en lomo heerlijk. Dit alles werd geseveerd met een heerlijke ensalada. Aardappelen waren hier overbodig
Na de copieuze maaltijd dronken we nog een cafe cortado en vroegen de rekening.
Ik viel bijna van mijn stoel want de totale rekening voor 2 bedroeg 121 peso of iets meer dan 20 Euro.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten