vrijdag, februari 26, 2010

Mijn weekend

Vanavond eens lekker quizzen met "Frituur André" op de quiz van geel-zwart. Morgen den trouw van Marc & Tina. Het belooft een blij weerzien te worden met tal van vrienden en het zal waarschijnlijk duren tot in de late uurtjes.

Zondag rustdag !

De laatste tijd zit ik voortdurend met onderstaand nummer in mijn hoofd en ik weet niet waarom :-)

vrijdag, februari 19, 2010

Proficiat Nonkeltje

Vandaag wordt Nonkel Sif 50 jaar en vandaag trouwt hij ook voor de tweede keer. Van harte geproficiateerd. Vanavond zijn we klaar voor het feest.

Hieronder nog een beeldfragment van Nonkel Sif (voor de liposuctie). Nonkel Sif is de langharige Billie Turf op de voorgrond :-)

donderdag, februari 18, 2010

vrijdag, februari 12, 2010

't zal voor de heel rappe zijn !Reeds 54 teams ingeschreven. Er is nog plaats voor slechts 1 team

Alle info vind je hier

dinsdag, februari 09, 2010

Mijn adagiumVoor het werk beschik ik over een prachtige Moleskine agenda. Elektronische agenda's à la Blackberry,... zijn absoluut niet aan mij besteed. Ik hou het bij een degelijke papieren agenda.

Naast meetings en vergaderingen in de werksfeer is er ook nog de privé-agenda. Deze wordt opgeslagen in mijn geheugen. En in de nabije toekomst staan tal van interessante zaken op de agenda o.a. twee huwelijken, diverse quizzen, minivoetbal... Dit zijn allemaal zaken waar ik naar uitkijk.

Maar toch probeer ik die agenda te beperken want meer en meer heb ik behoefte aan rust, weekends waarin niets gepland staat,.... En ik denk dat hoe ouder ik word, hoe minder ik behoefte zal hebben aan een drukke agenda.

Misschien eindig ik, samen met de Kip, als een kluizenaar ergens in een blokhut in het Hoge Noorden tussen duizenden boeken, bij het haardvuur en een goed brokje rendier op mijn bord.

Mijn adagium in de komende jaren wordt "LESS IS MORE"

de goeie ouwe Belgische frankNadat de goeie ouwe Belgische frank ter ziele was gegaan, verzamelden alle munten en biljetten zich voor de hemelpoort en vroegen om binnen te mogen.
"Wat willen jullie?" : vroeg Sint-Pieter.
"Door de invoering van de euro zijn wij gestorven. Daarom willen wij in de hemel."

Sint-Pieter opende zijn poort en liet de munten binnen. Ook het biljet van 50 frank raakte nog door de poort, maar dan sloot Sint-Pieter ze met een klap.

De biljetten van 100, 200, 500, 1.000 frank en meer protesteerden luidkeels :
"Waarom mogen de andere binnen en wij niet?"

Daarop antwoordde Sint-Pieter:
"Het spijt me, maar jullie heb ik in de kerk nooit gezien!"

vrijdag, februari 05, 2010

zaterdag 24 april - Preutestampersbal !!

Schrijf zaterdag 24 april alvast in je agenda want dan vindt het 2de Preutestampersbal plaats met o.a. de wereldberoemde Nederlandse DJ "Sjonnie van de Jordaan"

woensdag, februari 03, 2010

Lege doos :-)

't is geregeld, klik eens ...

hier

Klik op Tour Dates en scroll naar 27 juni 2010

maandag, februari 01, 2010

Het nieuwjaarsgeschenk voor mijn ouders

Mijn ouders houden van humor en klassieke muziek. Dus het ideale nieuwjaarsgeschenk voor hen was een avond met Hans Liberg, de schitterende Nederlandse performer/muzikant.

We vertrokken op tijd zodat we nog in het Kursaal van Oostende konden genieten van een glaasje cava. Het Kursaal zat afgeladen vol en de aanwezigen hadden meer dan gelijk. Ruim 2 uur werden we vergast op topmuzikanten in combinatie met prachtige humor, de uitzonderlijke mimiek van Hans Liberg en de nodige improvisatie/interactie met het publiek.

Maar wat me nog het meest plezier deed, was dat mijn beide ouders zich kostelijk vermaakten. Kortom een geslaagde avond