maandag, augustus 31, 2009

jawadde

we zullen eens goed moeten overwegen of we onderstaand exemplaar ooit nog zullen meenemen op één van onze uitstappen :-)

Au grand café - vrijdagavond

De avond voor de rit werd er gezond geleefd. Spaghetti, cornichons met water ...
Slange dan duidelijk al uitermate gestresseerd zei me toen het volgende : "Murke, ik drink twee chouffkes voor het eten maar na het eten ga ik slapen want ik wil morgen met een groot verzet de mietjes verslaan aan nounous"

Hieronder enkel foto's van onze eerste avond in La Vieille Forge + hun eigen kleine, supergezellig cafeetje met de naam ...Gesprek met MatanzaMurke : Matanza, gaat het niet meer ... geef je op
Matanza : Nee, ik geef niet op ... ik gaf zopas over
Murke : Hoe kan dit nu ?
Matanza : ik heb waarschijnlijk iets slechts gegeten ... een beetje last van de maag
Murke : kan het niet zijn dat je gisteren iets te veel gedronken hebt ?
Matanza : zeker niet en als ik lieg zal er wel een puist op mijn neus komen

Hoogtestage De Ardennen - De Preutestampers

Enkele jaren geleden begonnen we op zondag te fietsen. Gewone fietsen, gewone schoenen, ... Moest ik dan beweren dat enkele jaren later zou gereden worden in de Ardennen met professionele fietsen, fietshelmen, klikpedalen, aartslelijke fluo koersoutfits,.... wel men verklaarde mij ontoerekeningsvatbaar.

Anno 2009 is het wel zover. Voor slechts 35 kms fietsen (en wandelen) in de Ardennen organiseert men een ware volksverhuizing.

Gelukkig werd er niet enkel over versnellingsapparaten, massage-olie, druk op banden,... gepraat en heerste er vooral een dolle 'ambiance' (inside joke).

Murke genoot uitermate van dit weekendje en dan vooral van het samenzijn, het lekkere eten, het wandelen, nu en dan een drankje en vooral het vele lachen. Na zo'n weekendje kan een mens er weer een tijdje tegen.

Hieronder het eerste filmfragment. Een compilatie van de rit

vrijdag, augustus 28, 2009

Ben jij kinky ? Doe de test

Murke is 30% kinky en is daar best mee tevreden. En jullie ? Laat maar weten in 'comments'. En nu naar een vergadering in Haacht en vanavond genieten van een heerlijke Chouffe in de Ardennen.
You Are 30% KinkyYou're quite kinky, and you've been known to be somewhat adventurous in the bedroom.

But you also have a pretty firm line that you won't cross!You know what you like. And you know what you don't like. And that's that.

You're willing to experiment a little, but you prefer your kink in very small doses.

Dash wast witter dan wit

99% van de reclames zijn weinig origineel maar hieronder vind je enkele voorbeelden van hoe het wel kan

Meer originele reclames vind je hier

donderdag, augustus 27, 2009

Welke bever was er vroeg bij ?Van wiens moeder kreeg ik bovenstaand filmpje m.a.w. wie is deze vroeghete bever ?

Voor diegenen die Michael Jackson missen ...

Druk op de gele knop

En Pierre, wat hebben we gewonnen

Zondagavond was Matanza licht euforisch. Waarschijnlijk het gevolg van een heerlijke BBQ bij Fredje & Belle, in combinatie met liters Mojito.

Kenia kwam ter sprake en Matanza beweerde bij hoog en laag dat het zeker 10 jaar geleden was dat ik in Kenia was. Ik was echter heel zeker dat het nog maar 5 à 7 jaar geleden was. 10 jaar kon trouwens niet want Narden was pas in Kenia vanaf 2001 (zie bewijs hieronder).

Matanza wilde wedden voor 10 bakken La Chouffe. Ik wou dat zijn portefeuille en mijn lever niet aandoen dus sloten we een compromis. Indien ik later dan 2000 in Kenia was, zou hij trakteren met een gastronomisch etentje voor 4 (Matanza, de kalkoenenpakster, Kip en Murke).

Matanza, hieronder een artikel uit de Krant van West-Vlaanderen van 21/8/2009. Daarin kan je zien dat hij pas vanaf 2001 in Kenia was. Laat maar weten waar en wanneer we onze voetjes onder te tafel kunnen schuiven

Delete the internetWe kunnen het volledig internet deleten (per continent en zelfs het Vaticaan)

Wie durft ? Meer info hier

P.S. Als ik het probeerde, bleef het internet intact enkel de de website van Ollie is van het net verdwenen. Sorry Ollie :-)

Amsterdam - Bed met Bootje

Dit is een absolute tip voor Amsterdam. Bed met Bootje is een gezellig gastenhuis in Amsterdam. Naast de kamer krijg je ook een motorbootje ter beschikking.

Het is een andere manier om Amsterdam te ontdekken. Vanuit je bootje heb je een totaal ander zicht op Amsterdam en wil je iets drinken of eten, geen probleem ... even aanmeren en aan wal gaan


woensdag, augustus 26, 2009

Amsterdam - AC/DC -enkele sfeerfoto's

Klik op de foto's voor grotere weergaveAmsterdam - The Dylan - Oproep

Als trouwcadeau kregen we een Bongobon - droomweekend twv 399 €. We selecteerden één overnachting in het vijfsterrenhotel DYLAN AMSTERDAM. Prachtige kamers, superhotel en een uiterst heerlijk, gastronomisch diner inclusief bladgoud verwerkt in één gerecht

Bericht aan kapitaalkrachtige Murke-lezers die niet graag reizen maar graag Murkes verslagen lezen !!

Murke weet dat veel van zijn blogbezoekers zeer welstellend zijn. Ze dromen van verre reizen maar het blijft bij dromen. Wel, de oplossing is nabij. Jullie bepalen het hotel (min. 4 sterren)/ stad en Murke gaat op jullie kosten deze hotels en steden bezoeken. In return plaatst hij een uitgebreid verslag met foto's op zijn weblog. Als dit geen mooie deal is.

Aarzel niet om me te contacteren. Zelfs uiterst gekke voorstellen nemen we zeker in overweging.

Eind november zitten we in New York. Indien er iemand wil dat we één of meerdere hotels bezoeken, laat maar weten


I'm backNa talrijke emails, brieven, smeekbedes .... ben ik terug. In de komende posts zal ik o.a. mijn zomer proberen te reconstrueren.

Ik begin alvast met Amsterdam