woensdag, oktober 31, 2007

50 uur tooghangen door 't mienwerkerke


't mienwerkerke mag nog één keer goed uitslapen want morgen, donderdag 1 november om 18h00 begint zijn recordpoging.

Daar 't mienwerkerke niet in zijn kaarten laat kijken, krijg je hieronder alle roddels die de ronde doen. Alhoewel sommige roddels vernamen we uit welingelichte bron.

1. Haal 4 kranten, 1 tijdschrift, 1 radio-interview,1 TV en 10 weblogs

Momenteel heeft hij bijna 10 weblogs, haalde hij reeds 2 kranten ... en wat dat tijdschrift betreft, schijnt het dat hij deze week in de WOEF zal staan onder de rubriek "Poedels aan de toog". Persoonlijk denken wij dat deze poedel er niet zal in slagen om een radio-interview te bekomen of op TV te komen. Laat hem maar het tegendeel bewijzen

2. volledige activiteitenkalender op zijn weblog plaatsen met uurschema ... Dat zal toch uiterlijk donderdagmorgen op zijn weblog moeten staan ... Ik weet al dat de buskers starten donderdag om 18h00, volgens Oguh moet men altijd beginnen met ....... Verder is er vrijdagavond candlelight diner met Erna en op zaterdagmorgen omstreeks 11h00 krijgt 't mienwerkerke een massage van een sexy Hollandse meid.

3. verkoop een kunstwerk : Gisteren kreeg ik telefoon van Jan Hoet vanuit het Marta museum in Herford ... hij was uitermate geïnteresseerd om het kunstwerk van 't mienwerkerke te kopen. Hij had reeds een titel voor het kunstwerk nl "Mein Freund"

4. 500 mensen : Ik denk persoonlijk dat hij zal stranden op 450 maar als hij toch zijn ex-lieven wil uitnodigen haalt hij probleemloos de kaap van de 500. Dagelijks krijg ik telefoons vanuit het buitenland o.a. uit Argentinië "Donde esta la fiesta del mienwerkerke", uit Duitsland "brauchen sie Jägerschnitzel für mienwerkerke", uit Nederland "Is er één avond dat er gratis bier geschonken wordt",.... Dus Qua nationaliteiten zal dit wel lukken. Maar BV's ... dat wordt een ander paar mouwen ... Ja, Nico Mattan is al bevestigd en op de pokeravond belde hij voortdurend met Tanja D. Verder konden we zijn gsm bemachtigen en zagen we o.a. Koen C., Jean-Marie D., Maja de B., Get R., Angelina J., Eddy W. en Laura L.,... Maar eerst zien en dan geloven

Wil je er ook bij zijn en alle laatste nieuwtjes vernemen, bezoek dan de website van "The Naughty 40 Club" waar je alle vorderingen zal kunnen volgen.

Klik hier voor de website

1 opmerking:

Suske. zei

via het systeem van crossbloggen staat alles wat ik op blogspot plaatste ook op myn multiply-website

http://lambiorix.multiply.com/

wordt dit ook aanzien als een blog ?
Ja, dan is dit misschien blog nr 10.