dinsdag, mei 01, 2007

Karaoke

Karaoke is Japans voor "leeg orkest" (naar analogie, karate betekent lege hand).
Jajaja, nu en dan leer je nog iets bij op Murke

Zaterdag was de eerste editie in "de poane preute". Murke had zich nog nooit gewaagd aan karaoke maar het viel enorm goed mee.

Zeer veel volk en vanaf de eerste noten zat de sfeer er direct in. Presentator "Bolleke" vervulde zijn rol als 'master of ceremony' con brio. Hij opende met de klassieker : "Lekker op de trekker, met het rubber door de blubber,..."

En dan volgde een pleiade van talenten en iets mindere talenten.

- Compostela en Gezellig Rond brachten Paradise by the dashboard light van Meatloaf.
- Kort Vingerke zong een Chinese versie van Crazy Little thing Called Love van Queen. Het klonk als Claazie lille thing kalt love
- Fredflik deed iedereen naar de zakdoek grijpen toen hij "Papa" zong van Stef Bos
- Oguh met in het achtergrondkoor o.a. Matanza brachten Obladie, Oblada. Oguh bracht dit in een Engels van het 4de studiejaar en vertelde terloops nog even de mop van de stove. Ik hoorde de pintelekkers zeggen : "deen is riepe voa Beirnem"
- Het betere werk kwam van Katrijn, de vrouwelijke helft van de pintelekkers,
Elsbabbel die zich Stevie Nicks waande en Fleetwood Mac ten berde bracht. Later op de avond zou Elsbabbel zich nog wagen aan "Black Night" van Deep Purple maar midden in dat nummer viel het geluid uit of was dit te wijten aan een 'stressy' cafébaas :-)
- Ollie was uitermate nerveus maar bracht een mooie versie van "Perfect Day" van Lou Reed
- En ook Murke deed zijn duit in het zakje met het gemakkelijke Dadada van Trio en het iets moeilijkere Bohemian Rhapsody.
- En dan zong de slange "we zullen doorgaan" met zeer veel overgave. Naar verluidt zong hij dit lied ook toen hij 's nachts met zijn fiets naar Pittem reed en hij met veel moeite, nu en dan, de gracht kon vermijden
- Jerom en Mutse ontpopten zich tot truckers/charmezangers.
- En dan 't mienwerkerke .... in één week tijd hebben ze hem tweemaal serieus bij zijn pietje gepakt. Hij wou 'the naughty 40 Club' te slim af zijn maar hij heeft ons serieus onderschat. Zo viel zijn "La Esterella"-act gedeeltelijk in het water en daar kunnen wij alleen maar blij om zijn. Maar ja, hij is nog jong ... naar verluidt zullen ze nu ook extra wieltjes aan zijn fiets aanbrengen

En het ging zo maar verder. Iedereen hoopte op een prachtperformance van 'dinsdagliefje' maar haar lippen bleven gesloten

Ma daarentegen bracht ver na middernacht een paalact en toen "Bolleke" zei :"Ma, met zo'n grote paale", zei ze : "ik ben wel meer gewend weeiiii". De pintelekkers zeiden terug : "De deeze is ook riepe voa Beirnem"

Kortom 't was een uiterst geslaagde avond en in het najaar komt de tweede editie. Ik heb hiervan veel beeldmateriaal en dat zal je ten gepaste tijde kunnen bewonderen op mijn weblogje.

Ik eindig met "lekker op de trekker, met het rubber door de blubber,..."

1 opmerking:

Anoniem zei

Using an farmacia on line also saves you time because
you don't like hearts or butterflies. Ignarro's career Dr Adolph M.

At the time, the Nexus One.

Also visit my blog - navigate to this web-site