dinsdag, augustus 31, 2004

De valies maken

Gisteren nog even langsgeweest bij Mona zodat ik nu een kapsel heb dat volgens Mona zeker aanslaat bij Alaskeesjes, Alaskaantjes, Alaskaanderkes,.... Of hoe noem je een vrouw uit Alaska ? Misschien is het daar ook gewoon "wuf" zoals hier. O, Ik zie al de verontwaardigde vrouwenogen en de lichtjes lachende mannenogen voor de computer bij het lezen van het woord "wuf". 't is toch een schoon woord hé. Mijn moeder zei altijd, als iemand het woord "wuf" uitsprak : "'t zijn enkel de mussen die een wuf hebben"

Nog de laatste zaken in mijn valies proppen. Zeker de sigaren niet vergeten want nadat ik vorig jaar op het meest noordelijke punt van het Europese continent nl. de Noordkaap een cubaan gerookt heb, zal ik dit ook dit jaar doen maar dan op het meest noordelijke punt van het Amerikaanse continent nl. Point Barrow. Misschien is dit een afwijking van mij maar ik blijf mijn pilletjes pakken en hoop dat het zal over gaan

Blijkbaar hebben verschillende mensen problemen om comments te plaatsen. Wel het is niet moeilijk als je onderstaande stappen volgt.

  • Klik rechtsonderaan deze blog op de tekst comments
  • Klik op de volgende pagina onderaan op post a comment
  • Vervolgens komt er een pagina met username en password. Daar hoef je niks in te vullen. je hoeft enkel te klikken op "or post anonymously"
  • tik vervolgens je tekst in het tekstvak en druk op publish your comment
  • Na een 3-tal minuten staat je commentaar op de weblog

Murke

maandag, augustus 30, 2004

Nog 2 keer slapen

morgennamiddag vertrek ik reeds naar Brussel met de trein om na een laatste Vlaamse maaltijd in de "Ultieme Hallucinatie" voldoende uit te rusten om woensdag fit de 21-uur durende vliegreis te verteren.

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in mijn vlucht met American Airlines, volgt hieronder het vluchtschema

Vluchtschema

11h05 Brussel - Chicago 13h05 (lokale tijd), vlucht AA89
vliegduur : 09h00 non-stop
vliegtuig : Boeing 767-300

In Chicago O Hare airport, taxi nemen van terminal 5 naar terminal 3
wachttijd : 05h40

18h44 Chicago - Anchorage 22h05 (lokale tijd), vlucht AA 726
vliegduur : 06h21 non-stop
vliegtuig : Boeing 757-200

In het totaal ben in 21 uur onderweg. Er is 10 uur verschil tussen Anchorage en België m.a.w. als ik land op woensdag 1 september om 22h05, is het bij jullie reeds donderdag 2 september 08h05

Als ik woensdag land in Anchorage zal het tussen 45 en 55° F zijn m.a.w. tussen de 7 en 13 graden Celsius, formule C = (graden Fahrenheit -32) x 5/9 (maar deze formule kenden jullie nog wel, of niet ?)

http://www.weathercentral.com/weather/us/cities/ak_anchorage.html

In het noordelijke deel van Alaska, nl Barrow schommelen de temperaturen nu reeds tussen -2 en + 4° C maar daar ben ik pas eind volgende week

Ik verlang echt naar de rust en de prachtige natuur die Alaska te bieden heeft. Vanzelfsprekend afgewisseld met het ruwe uitgangsleven in steden als Anchorage en Fairbanks. Ik stel me daarbij bars en nachtclubs voor zoals in "Twin Peaks", bevolkt door rare snuiters, heavy bikers zoals in songs van Rose Tattoo "tough but fair" en hopelijk mooie vrouwen want volgens min moaten moet ik een vrouw zoeken in Alaska en ik zal er mijn beste beentje voor zetten.

Op deze weblog zullen "de avonturen van Murke" op geregelde tijdstippen aangevuld worden ttz als ik een computer met internetaansluiting vind op mijn reis

Aarzel ook niet om een comment te plaatsen

Murke