donderdag, december 29, 2011

Een luisterspel/hoorspel voor het slapengaanToen ik nog een klein Murke was, kroop ik 's avonds onder de lakens in gezelschap van een kleine radio/wereldontvanger. Tot diep in de nacht luisterde ik naar zenders van over de hele wereld.

Maar mijn absolute voorkeur ging uit naar hoorspelen/luisterspelen. Ik kroop volledig onder de lakens en in deze absolute duisternis, luisterde ik naar spannende verhalen en liet mijn fantasie de vrije loop.

Op het net zocht ik naar online hoorspelen en vond een site met een gigantische bibliotheek hoorspelen die je kan downloaden (zowel in het Engels als in het Nederlands).

Gisteren heb ik een hoorspel gedownload en via mijn antiek MP3-spelertje heb ik dit in de late avond beluisterd in bed. Heerlijk !!

Vanavond staat opnieuw een hoorspel op het programma

Ook zin om eens een hoorspel te beluisteren, klik dan HIER

Wil je eens een lekker, ouderwets detective hoorspel van topkwaliteit horen, ga dan naar de site van Old Time Radio (enkel in het Engels)

Als jullie nog tips hebben waar ik goede luisterspelen/hoorspelen kan downloaden .... laat maar weten

Uw dienaar dankt u

maandag, december 26, 2011

Top 2000 a gogo start vanavondStem de hele week maar af op Nederland 3. Iedere dag van 19h30 tot 20h30 kan je kijken naar Top 2000 a gogo, een heerlijk programma over muziek met weetjes, een kleine quiz en dit vanuit een gezellig café in Amsterdam. En met toppresentator Matthijs van Nieuwkerk en muziekbrein Leo Blokhuis

Ieder jaar kijken we daar naar uit ... U toch ook

donderdag, december 22, 2011

Trop is te veel te veel is tropLaat mij even weten wanneer de individuen op de foto (heren krijg ik niet uit mijn strot) willen op reis vertrekken. Ik zorg er persoonlijk voor via filterblokkades, stakingen,... dat ze niet op tijd in Zaventem geraken. Ik zal met de woorden van een andere gangster eindigen : "trop is te veel en te veel is trop". Ter verduidelijking ik vertrek niet op reis maar velen wel

maandag, december 19, 2011

Het huis van zijde - spannende Sherlock HolmesDit weekend zat ik weer eventjes in het Victoriaans Londen van 1890 in gezelschap van Sherlock Holmes en dokter Watson.

De schrijver Anthony Horowitz kreeg van de erven van Sir Arthur Conan Doyle, de geestelijke vader van Sherlock Holmes, de toestemming om een nieuw verhaal te schrijven over Sherlock Holmes. Horowitz is een veelschrijver en schreef o.a. scenario's voor de TV-series Poirot, Midsomer Murders,...

En het resultaat mag er zijn. Het Huis van Zijde is een absolute aanrader voor Sherlock Holmes-adepten en/of fantasierijke liefhebbers van een spannend, meeslepend boek.

Ideaal voor een koude winteravond