donderdag, juni 30, 2011

dinsdag, juni 21, 2011

New York - 21 juni - 12h50 pmAl 6 uur non-stop bezig. Want binnen 5 uur worden de gasten verwacht. Vermoeidheid begint een beetje toe te slaan na een korte nacht slaap (4 uur slaap wegens jetlag).

En ik mag mijn chefs niet meer kwaad maken :-)

New YorkGisteren aangekomen in New York en de dag afgesloten met een overheerlijke cheeseburger en een Stella in BXL Cafe East.

Vandaag groot persevent. Verder op het programma deze week .. nog een 2de groot Saveur-pers event, lunch met de minister-president, perslunch met Amerikaanse topjournalisten o.a. NY times, op zaterdag boat event waar we de notabelen van de Vlaamse gastronomie laten proeven ..

Je kan het volgen op de Facebookpagina 'Jong Keukengeweld'.

zondag, juni 19, 2011

New York here we comeNew York here we come. Volgende week tal van events naar Amerikaanse pers en travel trade toe. Maandag komen we aan in New York ... start voorbereidingen en dinsdag eerste event voor 65 persmensen en de top van de travel trade in de VS. Dit gaat door in the kitchen NYC

Dinsdagmorgen live vanuit New York in ochtendpost op Radio 2

zaterdag, juni 18, 2011

Lola zoekt Herman Brood

Gisteren zag ik het eerste deel van deze schitterende reeks met de dochter van Herman Brood - Lola. Hieronder de eerste aflevering. Volgende week vrijdag aflevering nr 2. Niet te missen !

Klik HIER

vrijdag, juni 10, 2011

verjaardag voor nieuwe voordeurVroeger waren er veel verjaardagsfeestjes n.a.v. 20ste verjaardag. Dan werd het een nieuwe voordeur beginnend met een 3. De vele 40-jarigen feestjes waren legendarisch. Maar nu worden we nu en dan al uitgenodigd voor een feestje van
een 50-jarige ... zo mogen we zondag een goede Kortrijkse vriend zijn 50ste verjaardagsfeest vieren.

Sommigen hebben het er echt moeilijk mee als ze een nieuwe voordeur krijgen. Persoonlijk heb ik er nog nooit last van gehad. Misschien zal ik het een beetje moeilijk krijgen als ik een nieuwe voordeur 9 krijg ... maar met mijn alzheimer zal ik dat dan snel vergeten zijn :-)