dinsdag, januari 29, 2008

Zin in een leuke quiz ?Op vrijdag 15 februari vindt de quiz plaats van GZR in de welgekende "Nieuwe Deure".
GZR deed ook mee aan onze quiz en eindigde op een verdienstelijke 24ste plaats

Ons team "Frituur André" is reeds ingeschreven. Ondertussen zijn verschillende van mijn vrienden reeds gestoken door het quizvirus.

Geïnteresseerd in een avondje quizzen, schrijf je dan als de gesmeerde bliksem in via email patrickvanassche@skynet.be

maandag, januari 28, 2008

Sifke en Johanna melden U ....

De blijde geboorte van Rudy, het grijze konijntje. Het schattig konijntje Rudy kan bezocht worden ten huize Murke en de geboortelijst ligt bij Zoomart. Rudy houdt vooral van konijnenkorrels.

Hieronder zie je een foto van de verwekking. Sifke, een echt heet konijn bespringt Johanna.En kijk hieronder naar het eerste filmpje van het schattig konijntje

Fotografische Quiz
We beginnen deze week onmiddellijk met een uiterst moeilijke fotoquiz. Het opzet lijkt echter simpel, herken op de foto als het kaas is of een postbus. Veel succes !!

Speel HIER

zaterdag, januari 26, 2008

De diagnose

Gisteren om 15h00 heeft men het gips verwijderd. Er zat niet veel gevoel in mijn been, ik had moeite om mijn been te plooien en alles deed pijn.

Maar na een kwartier kwamen mijn krachten gedeeltelijk terug. Echter de pijn bleef en ook mijn knie was nog dubbeldikte

Ik had gedacht er van af te zijn met nog 3 weken opletten maar nee, het begint met nog 6 weken absoluut niet steunen op mijn linkerbeen, blijkbaar is de breuk gecompliceerder dan ik dacht.

Voetballen, gedaan voor dit seizoen
Lopen, zeker niet in de eerste 3 maanden
fietsen, zou mogelijks kunnen na 2 maanden. Dus preutestampers hou jullie maar klaar

Mijn gips is vervangen door een brace waarmee ik mijn been kan plooien. Echter mag ik niet steunen dus ben ik veroordeeld tot 6 weken lopen op krikken.

Maar ja, er zijn veel ergere dingen in 't leven

vrijdag, januari 25, 2008

een blok aan mijn been

Een 10-tal dagen geleden was dit de diagnose

Fractuur subchondraal in tibiale plateau aan laterale zijde met lichte depressie en het bot oedeem rondom. ook wat botoedeem in laterale femurcondyl, mogelijk nog botcontusie. Mogelijk van elongatietrauma aan het mediale collateraal ligament

Met al die geleerde termen klinkt het erger dan het is ... alvast, dat hoop ik.

Ik heb nu 10 dagen met een groot blok aan mijn been overwinterd in de leefkuil ten huize Murke. Deze namiddag zal men dit blok verwijderen en zal men kijken in hoeverre dit euvel hersteld is. Ik hoop van harte dat ik niet langer met zo'n blok verder moet en dat ze me uitrusten met iets gemakkelijker en vooral lichter zodat ik mij kan voortbewegen.

I keep my fingers crossed

Vorige keer zat ik in de wachtkamer met onderstaande slachtoffers ... benieuwd hoe het met hen is. (niet voor gevoelige kijkers)

hoe ga je om met baby's ?

Murke ziet soms dat mensen niet correct omgaan met hun baby. Daarom hieronder enkele illustraties uit het standaardwerk "baby - de gebruiksaanwijzing"
uit het archief van Murke

Onderstaande tekst was te lezen op mijn blog op 30 augustus 2005. In die periode woonde ik nog samen met Joke Van de Velde

De buitenlucht deed me deugd. Ik besloot te wandelen naar mijn appartement. Mijn GSM trilde in mijn broekzak, een SMS'je van, hoe kun je het raden, Joke Van de Velde :

"Murke, ik ben op je appartement. Ik heb jouw appartement pico bello opgeruimd. Momenteel tref ik de voorbereidingen voor een prachtig 'dinner by candlelight'. Ik verwacht je binnen een uurtje. Kan ik nog iets voor je doen ? Kusjes, Joke"

Zo kende ik Joke weer. Plots dacht ik eraan dat ik mijn kat gisteren en vandaag nog niet gevoederd had. Snel een SMS'je zenden naar Joke zodat ze het beestje van eten kon voorzien

"Vergeet de poes niet"

Momenteel heb ik ook een webcam geïnstalleerd in mijn appartement zodat jullie mijn avonturen live kunnen volgen. Kijk wat Joke doet in mijn appartement

donderdag, januari 24, 2008

Wat is gerontocratie

normaal is dit wanneer bijv. een land bestuurd wordt door ouderen.

Maar onderstaand fragment is VEEL grappiger

FundamentalistenMen heeft het altijd over moslimfundamentalisten maar in het landje van Bush loopt er ook wat rond. Men heeft er 'the bible belt', katholieke staten waar je als atheist, homo, zwarte, vrouw, voorstander evolutietheorie niet echt welkom bent.

HIER kan je 100 berichten lezen die men terugvindt op religieuze klotechatboxen.

Mijn bloed begint te koken als ik zoveel zever lees. Enkele voorbeelden

(about a girl being born with mental disabilities)

This girl is like a leper so what she needs to do is try and find god. If she really believes she can be healed from this state, she will be healed from this state.

Most afflictions like this are caused by sins committed while still inside the womb. If she can repent for what she does god will embrace her and make her as human as you or me but if she chooses not to she'll always be like this

god tests every one of usI honestly don't care about your rights. If it were up to me, all Atheists would be burnt at the stake and or cast into a river with weights tied to their ankles and or placed before the firing squad, etc etc etc.


Talking about an eleven year old girl who was raped and then buried alive

god was sacrificing this child as a way to show others the light. much as he did his own child. what a beautiful gift he has given us.

Marriage entitles sexual relations biblically. If the WIFE resists there could be PHYSICAL ABUSE CHARGES (yesterday), but not RAPE biblically because her body is NOT her own after marriage, but the husbands.

That's like saying you just STOLE something from a store that you legally had paid for in full.

Logic to the contrary is also proof that America has been feminized, sad, but true. Repent ye double minded.

De geschiedenis herschreven

Geschiedenis is delicaat. In welke mate kan men de bronnen betrouwen

Zopas is uitgelekt dat ultraconservatie republikeinse Amerikanen één nieuwsfeit verdoezeld hebben nl. Neil Armstrong was niet de eerste man op de maan. Enkele jaren voordien betrad ....... een vrouw .... de maan.

Onderstaand beeldmateriaal is zopas vrijgegeven en inderdaad 't betreft hier ontegensprekelijk een vrouw

woensdag, januari 23, 2008

De teller staat op 1475

Op 30 augustus 2004 werd deze weblog geboren. In bijna 3 1/2 jaar verschenen er op Murke 1475 posts/artikels.

Binnenkort mijn 1.500 ste verjaardag. Daarom zal ik de komende weken iedere dag een artikel plaatsen uit het Murke-archief.

Murke bij de Kaloten (11 september 2004)

Ik vertrek uit Fairbanks richting Glennallen. Het wordt een stralende zonnige dag met temperaturen tot 15 graden Celsius.

Op de radio luister ik een tijdje naar 1 van die predikanten die van 's morgens tot 's avonds de ether vervuilen. Het stramien is telkens hetzelfde. Bij het begin van de preek probeert de predikant een schuldgevoel te bewerkstelligen bij de luisteraar. Zinnen als "we are all sinners" komen regelmatig terug. En na een kwartier komt dan de verlossing. Je kan vergiffenis bekomen voor je zonden door een donatie te doen aan bijv. de presbyterian Church, call 0800-.......... Stelletje hypocriete losers. Ik vraag me af wie daar de ganse dag naar luistert ?

Ik volg de Alaska Highway tot in Delta Junction en van dan af volg ik de Richardson Highway tot in Glennallen. Ongelooflijke natuur, tal van meren, rivieren, kreken en witte bergtoppen.

's middags stop ik aan een rivier en zet me op een paar rotsblokken. Mijn picnic bestaat uit cinnamon cakes, chocolademelk, een stuk rendierworst. Rondom mij is het muisstil. Ik begin aan het boek "gerechtigheid" van Ian Rankin, een Britse auteur. Ik word direct meegezogen door het boek zodat ik reeds 2 uur lees op mijn rots. Liefhebbers van de betere politiethriller kan ik dit zeker aanraden. Het verhaal speelt zich af in Schotland en als je houdt van de serie Taggart, is dit zeker spek voor je bek.

Ik vervolg mijn weg en op de radio hoor ik voor het eerst een Belgische groep, waar de DJ redelijk vol van is. Het is niet Deus, Soulwax, 2 many DJ's, Arno, Praga Kahn, Lords of Acid, Axelle Red, K's Choice maar vreemd genoeg Zap Mama. Maar nog altijd vind ik die muziek van Zap Mama redelijk zuigen.

We naderen Glennallen en daarmee ook het Wrangell St. Elias Park. Dit is het grootste park van de USA. Trouwens de 3 grootste parken van de USA bevinden zich in Alaska. Je hebt vooreerst Wrangell St. Elias. Op een tweede plaats heb je het Northern Arctic Park en op een derde plaats heb je Denali (zie vorige posts). Wrangell St. Elias is groter dan de 22 grootste parken van de USA, buiten Alaska, samen. Om maar te zeggen dat het gigantisch is.

Ik zal Wrangell echter niet kunnen bezoeken want daarvoor heb je een uitstekende 4 x 4 nodig en mijn Chevy is een gewone wagen. Om het park te betreden moet je eerst 100 kms door een rivierbedding rijden vol rotsen en stenen. Om Wrangell te bezoeken heb je minstens 4 a 5 dagen nodig en het is niet aangeraden om dit alleen te doen. Maar ik kom hier, goed voorbereid, naar terug want dit moet ik zeker nog meemaken. Iemand geinteresseerd om mee te komen ?

Ik kom tenslotte aan in mijn hotel in Glennallen, het Caribou Hotel. Van de lange autorit, met verschillende pauzes om van het natuurschoon te genieten, heb ik honger gekregen en besluit een vis te verorberen in een nabijgelegen restaurant. De dienster vraagt me wat ik wens te drinken bij mijn vis en ik zeg : "an alaskan ale, please". De dienster verontschuldigt zich en zegt me dat ze geen alcohol mogen schenken omdat het restaurant te dicht bij een kerk en een school ligt. Ik repliceer, wat die kerk betreft, dat kan mij niet schelen want ik ben niet katholiek en wat die school betreft, er is toch een wet in de US die zegt dat je geen alcohol mag schenken aan min 21-jarigen dus er zullen toch niet veel studenten in die lagere school zitten van 21 jaar.

Plots roept een vrouw die in een hoek zit : "it's a dry city". Ik kijk en zie een kolos van een vrouw met om haar nek een groot kruis. Ik word kwaad maar zeg beleefd maar gedecideerd tegen die goebe : "I was not talking to you, I'm talking to this girl". De vetkwabbe zegt verveeld : "I'm sorry" en ziet in mij waarschijnlijk de verpersoonlijking van de Satan. Ik bestel een diet coke aan het dienstertje en ik zie dat ze geniet van het feit dat ik die dikke goebe op haar nummer gezet heb.

Een tijdje later verlaat onze Heilige Drievuldigheid het restaurant en, wonder boven wonder, ze kan door de deur zonder een schoentrekker te gebruiken. Ik moet denken aan "the Meaning of Life" van Monthy Python waar de vetzak ontploft.

Nu het monster verdwenen is, komt het dienstertje terug en ze tekent me een plannetje waar ik 2 mijlen buiten het stadje wel bier kan krijgen. Ik zeg haar dat ik niet expliciet bier nodig heb maar dat de redenen waarom je het niet kan krijgen in dit restaurant ridicuul zijn. We praten nog wat en ze vertelt dat iedereen in het stadje buiten de stad drank gaat halen en dat thuis dan drinkt, samen met vrienden, ook de kaloten doen dit.

Ik reken af en geef het vriendelijke dienstertje een mooie tip. Ze knikt beleefd en geamuseerd. Stilletjes hoop ik dat ze samen met haar vrienden een revolutie op poten zet om de goebe en haar volgelingen te counteren.

In het hotel lees ik nog een aantal hoofdstukken in "gerechtigheid" van Ian Rankin en voel zeer veel sympathie voor de rechercheur John Rebus

Welk lied zingt die gast hier

Herken je het lied ?

In het begin zal dit zeker niet lukken maar halfweg de video wordt alles duidelijk en bekijk je het zeker nog even opnieuw

Het leven zoals het is "de rockster"

maandag, januari 21, 2008

Gezocht !!!Dringend gevraagd

Meer informatie over deze persoon die gisteren bij ons binnenstormde en een antieken kast meenam. Dit personage noemt zichzelf ZORRO en men kan hem het best vangen 's avonds want dan ligt hij onder de sloef van de antieken kast

Ken je deze persoon of kun je ons tips geven ivm de identiteit van Zorro, laat het maar weten in comments

zaterdag, januari 19, 2008

Vroeger was het beterWie in Beveren rondrijdt, zal zien dat er veel "huizen te koop" zijn.

Dit is echter niet zo, het is een protestactie tegen de aanleg van een industriegebied met, naar verluidt, enkele niet zo propere fabrieken

Gisteren hebben we dit met de slange even bekeken en vandaag heb ik het plan nog eens bekeken en snif snif, als alles doorgaat, zal er van mijn geboortedorp Beveren niet veel meer overblijven. En nog veel erger is het voor de mensen die onteigend worden of die hun uitzicht op de natuur veranderd zien in een uitzicht op een fabrieksmuur.

In mijn kindertijd was Beveren zalig, fietsen van 't paradijs naar Gits, roken in 't geniep in het Onledemeersstraatje, vrijen in ????.... kortom Beveren was omringd door groen en dan spreek ik pas van 30 jaar geleden.

In 30 jaar sloeg de bouwwoede toe in Beveren en daarbij was schoonheid niet altijd primordiaal. Maar met de geplande aanleg van het reuze-industrieterrein verdwijnt het laatste stukje natuur uit Beveren. Bekijk hier even de plannen. Alles wat paars is, wordt industrie. Graag had ik eens vernomen welke politici hun ziel verkocht hebben want, als ik het goed voor heb, hadden in het verleden, 2 Beverse politici, zeer veel te zeggen in Roeselare

Ik beklaag de jongeren van nu want waar te lande kunnen ze nu nog gaan vrijen. Beveren wordt stilaan een soort Doel.

Wil je nog even zien hoe het er vroeger allemaal uit zag, wil je meer dan 600 foto's zien van Roeselare uit het verleden, klik dan hier

Verzin eens een naamHet was prettig wakker worden deze morgen. Want toen we buiten keken, zagen we een klein konijntje rondhuppelen in onze tuin. Sifke besprong al meermalen Johanna en het resultaat is er nu nl. een schattig, gespikkeld konijntje van 7 cm lang.

Zijn ouders Sifke & Johanna, de buren kapitein (kat), willow (rat), sjors & sjimmie (cavia's) heten het diertje van harte welkom in Murkes zoo.

Maar ja, we hebben nog geen naam voor dit diertje. Laat jullie fantasie maar eens gaan en plaats in 'comments' een naam voor dit schattig konijntje.

Wij kiezen dan de mooiste naam uit de diverse suggesties

Spam

Deze week was de tweede aflevering van SPAM op Canvas, een satirisch programma.

Spam ontsproot uit het brein van PDW wiens schrijfsels ik kan appreciëren. PDW dweept met Amerikaanse en Britse stand-ups. Verder verheft hij Britse humor op een piedestal, wat meer dan terecht is.

Zijn eerdere comedyseries o.a. Spike, De Vloek van Vlimovost, Kijk eens op de doos vond ik echter gedrochten en absoluut niet grappig. In de verte had het iets van The Fast Show maar er was één groot verschil nl. The Fast Show was grappig.

En ook SPAM is in mijn ogen terug niet geslaagd. Het doet me denken aan televisie die je zou maken in je collegetijd. De vormgeving is echter mooi en de interventies van Kama en Gunther Lamoot zijn soms grappig.

Maar de algemene tendens is absoluut niet grappig of puberaal grappig. Ik denk dat PDW daar een zeer lange arm heeft op Canvas om zijn producten te slijten.

Benieuwd hoe kritisch "dwarskijker" in Humo zal schrijven over dit programma van hun eigen medewerker.

Ken je het niet, bekijk dan onderstaand fragment

donderdag, januari 17, 2008

Murke houdt het been stijfDinsdagmiddag inkopen gedaan in Delhaize en dan met de de fiets naar huis door het noodweer (storm en regen). Nog 300 meter en ik zou thuis zijn

Een Franse dame in een Duitse luxebolide dacht er echter anders over en ze reed me van mijn stalen ros. Geen blikschade en ikzelf had pijn aan knie en dij maar, waarschijnlijk door een adrenalinestoot, slaagde ik erin om nog naar huis te rijden met de fiets.

Onmiddellijk ijs gelegd op de knie en dij en hopen dat de pijn zou weggaan. Een aspro genomen en wat rusten en bekomen van de aanrijding.

's avonds echter begon dit meer en meer pijn te doen en kon ik niet meer steunen op mijn been. Maar ja, zoals zovelen, ga ik pas naar de dokter als het niet meer anders kan.

Na een slapeloze nacht met veel pijn woensdagmorgen toch direct naar spoed. En ja, er is een barst en nog een paar dingen ten hoogte van de knie. resultaat : een gipsverband van voet tot zak m.a.w. mijn lichaam is verzwaard met 10 kg en ik ben volledig immobiel. Tot vrijdag 25 februari moet ik dit harnas torsen en ben ik veroordeeld tot het leven in de leefkuil van onze woning. Gelukkig heb ik een goede verpleegster.

is dit erg ? Welnee
is dit ambetant ? verschrikkelijk, vooral het slapen op mijn rug en het huis niet uit kunnen

Maar er is ook goed nieuws !

Het vat is aangesloten, er staat Chouffe in de koelkast, er is uitstekende wijn en er zijn knabbelinkskes voorzien ten huize Murke.

Dus spring gerust even binnen

maandag, januari 14, 2008

Om het maandagochtendgevoel wat te veraangenamen

In een Lagere School
"Heb je het gehoord ? Onze directeur is gestorven"
"ja, maar ik vraag me wel af wie samen met hem gestorven is"
"Hoezo, samen met hem ?"
"Nou, in de doodsbrief stond : met hem stierf één van onze bekwaamste medewerkers"

Chef tegen mienwerkerke : "Je bent deze week al voor de vierde keer te laat ! Wat concludeer je daaruit ?"
"Dat het al donderdag is"

"Compostela, waarom ben je nu pas op kantoor ?"
"Omdat je gisteren gezegd hebt dat ik de krant maar thuis moest lezen"

Zolang als mijn chef doet alsof hij mij goed betaalt, doe ik alsof ik goed werk

"We willen je wel in dienst nemen maar helaas hebben we geen werk voor jou"
"Ooh ... dat werk maakt me eigenlijk niet zo veel uit"

Koentje Spuuge tegen zijn chef : "U heeft me toch salarisverhoging beloofd als u tevreden over mij was !" "Jazeker" zegt de chef "maar hoe kan ik nu tevreden zijn over iemand die meer geld wil hebben"

's maandags voel ik me als Robinson Crusoë .... op zoek naar vrijdag

donderdag, januari 10, 2008

Cursus West-Vlaams (deel 3)

3. Ne formidoabele woardnschat

Oster 1 toale vor olles en nogentwa goeklinknde woordn eeht, est ollik wel Westvlams zekers! Of wuk peisdjiervan:

Affeceern : goaze geevn
Antidns / Tielik : vroeg
Ballanswoore, Juttekakokuhr, Renne : schommel
Buzze geevn : goaze geevn
Ertefretter : een zeurkous
Frottn : flemen
Gerre : een gat, kier - bv. de deure stoat up e gerre
Gês-oere : vrouwspersoon dat meestal in de struiken gevonden wordt
Gês-gjeete : vrouw met de intelligentie van de gesoere maar met minder succes bij de mannen
Gjil die santeboetik : heel dat zaakske
Jeunn : zich amuseren bijv. met een Gêsoere
Kissak : vettigaard
Kluntn : onhandig mens, men zegt ook kluntn oliebroot
Kortwoagn : kruiwagen
Meuzje : mug
Messink : mesthoop
Oalkartjeel : beerkar
Porre : een goe gebouwde vrouw [kloeke porre
Preus/Preus lik tviftig : trots/ enorm trots zijn
Joen Puste skeurn : geniepig vertrekken
Rutte : venster, rutte 98 (windows 98)
Skurdug/Skurdugoard : roekeloos, roekeloos persoon
Slunse : vod/vrouw met lichte zeden -cfr. alleine den tring en den tram één der nog nie over gewist
Smeirlaprie : goederen van bedenkelijke kwaliteit
Smuk [Smukk'n] : motregen [motregenen]
Stuttn : boterhammen
Tefeihte : direct
Tettink : regenworm
Jattetoet : jazeker
Vrommins : vrouw
Wietn : onnozelaar
Wuf : vrouw, geen negatieve connotatie
Zeemtette : slijmbal, zagevent

Lachen met den Duits

met dank aan het vunzig brein van Putje

woensdag, januari 09, 2008

En Pierre, wat hebben we gewonnen ?

Benieuwd ?

KLIK DAN HIER

Ik ben geselecteerd voor de slimste surferZopas ontving ik onderstaande mail.

Beste Frank,

Proficiat! Jij behoort tot de 1.000 slimme surfers, op een totaal van 50.000 surfers, die een plaats hebben veroverd in de finale. De finale vindt plaats op woensdagavond 23 januari in Kinepolis Brussel (praktische info Kinepolis).

Op deze avond kan je verder strijden voor de titel van Slimste Surfer. Na de quiz word je bovendien op een spannende film getrakteerd en de nodige versnaperingen. Daarnaast ontvang je ook nog een verrassings-DVD zodat je zeker niet met lege handen naar huis gaat.

Afspraak aan de receptie van Kinepolis Brussel. Gelieve tussen 19u - 19u30 aanwezig te zijn en deze e-mail met je gegevens mee te brengen:

Gelieve hier je aanwezigheid te bevestigen.

In de finale zijn er zeer leuke prijzen te winnen: een hoofdprijs van €5.000 cash, een Apple-tv, Canon fotoprinters, weekendjes Molenheide, een DVD-speler en MP3-spelers.

zondag, januari 06, 2008

Welk snoepje ben jij ?

Snickers

Nutty and gooey - you always satisfy.

Zaterdag - filmdag

Gisteren was het filmdag ten huize Murke. Murke had het kot vrij en besloot zich even Onslowgewijs neer te ploffen in de sofa.

Eerst keek ik naar een opgenomen film van Buster Keaton nl. The General, een stomme film die toch een beetje gedateerd was. Niettemin bleef ik gecharmeerd door Buster Keaton. Ik bedacht even dat er van Buster Keaton niet veel meer zou overblijven dan enkele beenderen (hoe komt een mens op zo'n lugubere gedachten).

Dan was het tijd voor een spaghettiwestern nl. For a few dollars more van Sergio Leone met superfaces Lee Van Cleef en Clint Eastwood. Ik genoot er echt van en dronk nog een senseo

En dan de Woody Allen klassieker "Everything you always wanted to know about sex but were afraid to ask". Woody Allen heeft goede films en minder goede films (pseudo intellectueel gebazel) maar deze film is wat mij betreft een meesterwerk. Het viel me ook op dat de Dehaene sketch uit "alles kan beter" zeker geïnspireerd is op onderstaande hilarische scene uit deze film. Zie hieronder beide fragmenten en vergelijk

Everything you always wanted to know about sexAlles kan Beter "De Hersenen van Dehaene"

vrijdag, januari 04, 2008

Cursus West-Vlaams (Deel 2)

2. Utdrukkingn

Tes ni omdatter int ABN zuknen hoop skoane utdrukkingn bestaon, damme widder moetn achterbluvn. utdrukkingn en, vele skoander, welspreeknder en brjeedsproakiger dan ol dreste.
Kiek moa nekjeeh noa wukdatter ier onder stoat.
Voe de poar sukkeloars die nog gjeen Westvlams verstoan (Uls! Kiekns!) ihk er ton moa de vertoalinge bie gezwiereld. Ge ziedet: me zin widder noch deslichtste ni!

Oet de melk smakt noa stront, is de koe ongezond : als er zich problemen voordoen, kun je maar beter op zoek gaan naar de oorzaken die eraan ten gronde liggen
Beter een blinne up joen dumme, dan een floske zonder gat : draag zorg voor je flesje bier op plaatsen waar je door omstandigheden vaak een onverwachtse en ongewilde duw te beurt valt
De kiekens zittn deur den droad : dat meisje daar draagt geen beha
Tis ol gin oar snien : het is niet allemaal even triviaal
Da vrommins zit vul \ Zis vul gestookn : Die vrouw is zwanger
Joenen hond in zinne zak bitn dat t'oar aje mulle plakt : zo'n miserie hebben dat..
't Finste es wok zen oar : hij is niet erg slim, doet nogal vreemde dingen
Een viez meubel : een onaangenaam vrouwelijk persoon
Jeehd een twien binn buk gedoan : Hij heeft iemand beetgenomen
De preut' of zin : doodop zijn

woensdag, januari 02, 2008

Komt AC/DC naar België ?Via welingelichte bronnen heb ik vernomen dat AC/DC mogelijks in juni naar het Boudewijstadion zou komen. Naar verluidt ontwerpt Stageco reeds de podia voor deze AC/DC - tour.

Ik zie het wel zitten om ze één of twee keer aan het werk te zien bijv. het concert in Brussel en ook een concert in Parijs, Londen, Amsterdam, Köln,....

En nu maar hopen dat mijn bronnen correct zijn en Let there be rock !!