woensdag, oktober 31, 2007

Wielerploeg "De Preutestampers"

Met onze gelegenheidsfietsersclub "De Preutestampers" willen we op geregelde tijdstippen een ritje doen in de echte traditie van "wielertoeristen". Dus bij ons geen zo'n flashy wieleroutfits (voor janetten), geen fietshelmen (wat is het nut als je niet meer dan 40km/uur rijdt), geen fietsen van meer dan 2.500 €, geen massageolie op geschoren benen (ook iets voor janetten) ..... maar bij ons gegarandeerd één of meer tussenstops waar er al eens mag gelachen worden

Met onze naam "De Preutestampers" zijn we ook al de vreemde eend in de bijt. Kennen jullie trouwens de Engelse vertaling van "de vreemde eend in de bijt" ... Wel dat is "One flew over the cuckoo's nest" (je hebt weer iets bijgeleerd vandaag op Murke).

We zouden graag een polo dragen met een logo van de preutestampers. De vunzigste in ons gezelschap (Putje) ontwierp twee logo's. Het onderstaande logo hebben we geweigerd wegens iets te vrouwonvriendelijk. Benieuwd welk logo het geworden is, bezoek dan onze website

website De Preutestampers

Mensen die zich geroepen voelen om onze polo's te sponsoren, laat het maar weten in "Comments"

50 uur tooghangen door 't mienwerkerke


't mienwerkerke mag nog één keer goed uitslapen want morgen, donderdag 1 november om 18h00 begint zijn recordpoging.

Daar 't mienwerkerke niet in zijn kaarten laat kijken, krijg je hieronder alle roddels die de ronde doen. Alhoewel sommige roddels vernamen we uit welingelichte bron.

1. Haal 4 kranten, 1 tijdschrift, 1 radio-interview,1 TV en 10 weblogs

Momenteel heeft hij bijna 10 weblogs, haalde hij reeds 2 kranten ... en wat dat tijdschrift betreft, schijnt het dat hij deze week in de WOEF zal staan onder de rubriek "Poedels aan de toog". Persoonlijk denken wij dat deze poedel er niet zal in slagen om een radio-interview te bekomen of op TV te komen. Laat hem maar het tegendeel bewijzen

2. volledige activiteitenkalender op zijn weblog plaatsen met uurschema ... Dat zal toch uiterlijk donderdagmorgen op zijn weblog moeten staan ... Ik weet al dat de buskers starten donderdag om 18h00, volgens Oguh moet men altijd beginnen met ....... Verder is er vrijdagavond candlelight diner met Erna en op zaterdagmorgen omstreeks 11h00 krijgt 't mienwerkerke een massage van een sexy Hollandse meid.

3. verkoop een kunstwerk : Gisteren kreeg ik telefoon van Jan Hoet vanuit het Marta museum in Herford ... hij was uitermate geïnteresseerd om het kunstwerk van 't mienwerkerke te kopen. Hij had reeds een titel voor het kunstwerk nl "Mein Freund"

4. 500 mensen : Ik denk persoonlijk dat hij zal stranden op 450 maar als hij toch zijn ex-lieven wil uitnodigen haalt hij probleemloos de kaap van de 500. Dagelijks krijg ik telefoons vanuit het buitenland o.a. uit Argentinië "Donde esta la fiesta del mienwerkerke", uit Duitsland "brauchen sie Jägerschnitzel für mienwerkerke", uit Nederland "Is er één avond dat er gratis bier geschonken wordt",.... Dus Qua nationaliteiten zal dit wel lukken. Maar BV's ... dat wordt een ander paar mouwen ... Ja, Nico Mattan is al bevestigd en op de pokeravond belde hij voortdurend met Tanja D. Verder konden we zijn gsm bemachtigen en zagen we o.a. Koen C., Jean-Marie D., Maja de B., Get R., Angelina J., Eddy W. en Laura L.,... Maar eerst zien en dan geloven

Wil je er ook bij zijn en alle laatste nieuwtjes vernemen, bezoek dan de website van "The Naughty 40 Club" waar je alle vorderingen zal kunnen volgen.

Klik hier voor de website

dinsdag, oktober 30, 2007

Le Zizi Sautant

Jaja, je leest het goed "Le Zizi sautant" of te wel "De Springende Penis"

Dat wordt de naam van het nieuwe café - brasserie in het Waalse Wibrin alwaar onze goede vriend ............ vanaf volgend jaar de scepter zal zwaaien.

Het zal ons zwaar vallen onze vriend te moeten verliezen. Hij zal daar wegkwijnen in Wibrin als hij weet dat we een ritje doen met "de preutestampers", als zijn alzheimer-vriendjes een kipje nuttigen in 't Haantje, als ..... te veel om op te noemen.

wordt vervolgd

maandag, oktober 29, 2007

Om het maandagmorgengevoel wat te veraangenamen ...

Kijk naar onderstaand filmpje van een ballenjongen met ballen :-)

zaterdag, oktober 27, 2007

Nieuwe weblog De PreutestampersAls je diverse weblogs hebt, heb je ook diverse paswoorden, emailadressen,... Natuurlijk ben ik mijn gegevens vergeten van de weblog van "De Preutestampers". Er zat dus niets anders op dan een nieuwe weblog aan te maken.

Je vindt er tal van foto's terug. En gisteren heb ik de pokerjanetten eens belachelijk gemaakt maar met het gewonnen geld heb ik de eerste investering gedaan voor de preutestampers (een tip van Putje)

Dit weekend maken we de Vlaamse wegen niet onveilig maar a.s. zondag 4 november is er een kort ritje gepland van 20 à 25 kms .... kwestie van het tooghangen uit het lijf te rijden

Bekijk hier de vernieuwde weblog van de preutestampers

Weblog De Preutestampers

vrijdag, oktober 26, 2007

De weekendquiz


Ken je Vlaanderen ?

Wel ga dan naar onze weblog van De Bevers en je treft er 10 foto's aan.

De vraag is simpel. Welke stad, dorp of gemeente zoeken we ?

Klik hier voor de weekendquiz

donderdag, oktober 25, 2007

't mienwerkerke na 49 uur tooghangen

Ik kijk al even in de toekomst en hoogstwaarschijnlijk speelt onderstaand scenario zich af in 't Dorp na 49 uur tooghangen :-)

U komt toch ook !!!Volgende week begint 't mienwerkerke (zie foto) aan zijn recordpoging "50 uur tooghangen". Een mens zal zich niet vervelen tijdens die 50 uur.

Zopas heeft 't mienwerkerke zijn eerste BV bekendgemaakt die op vrijdagmiddag 2 november zal langskomen.

Verder kan je er zaterdagmiddag mosselen eten tvv Kloen. Schrijf je nu reeds in, zou ik zo zeggen.

Benieuwd wie de eerste BV is die 't Mienwerkerke kon strikken en wil je alle verdere vorderingen volgen. Dat kan op onderstaande site

website 50 uur tooghangen

ne vuule klucht ip zin westvloams

Zegt de Camiel teegn z'n wuuf : " Zeg keppe, ist goe da'k em e ker in jen oore steekn ?"
Zegt zien wuuf : " J ammo Camiel, gok ek ton nie doof wordn ?"
Zegt de Camiel weere : " Mo be neije, 'k steekn em ol 25 joar in je mulle en je kun nog nie zwiegn !


(met dank aan Hubert)

woensdag, oktober 24, 2007

Als je ...zoals het hondje op bovenstaande foto in een stresssituatie aanbeland bent dan kan je gebruik maken van een stressbal, eens goed tieren of ..

Je kan je ook eens virtueel ontstressen op onderstaande site

ontstress je hier

Ik verkies echter een pijpje roken als ideale ontstresser. Doen jullie iets speciaals om jullie te ontspannen. Laat het maar weten in "comments"

maandag, oktober 22, 2007

50 uur tooghangen - 1 november tot 3 november

Ik wil met veel plezier mijn medewerking verlenen aan het promoten van deze recordpoging. Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig want het zal absoluut de moeite lonen. Tal van optredens, sexy massage, kunstwerken, hapjes, BV's, drankjes,......en tal van verrassingen

Je zal er in de komende dagen veel over vernemen in diverse media.

Persoonlijk ben ik benieuwd of we zullen kunnen kennismaken met Ann van Elsen (ik moest dit neerpennen van Fritz), Evy Gruyaert,...... of als we het zullen moeten stellen met Nico Mattan en Koen Crucke

Meer info ivm de recordpoging vind je terug in onderstaand filmpje en op onderstaande affiche. Bezoek ook even de website en betuig jullie steun aan 't mienwerkerke in "comments" website recordpoging

Heb je een weblog of website, plaats dan onderstaand filmpje of affiche op je weblog of website ter promotie van deze recordpoging. Deze recordpoging steunt het goede doel nl. KLOEN. Als je dit filmpje of affiche op je weblog geplaatst hebt, vermeld dan even je blogadres in "comments" zodat we dit kunnen opvolgen.

Mail ook deze affiche + weblogadres naar bekenden uit je adressenboekzaterdag, oktober 20, 2007

Ben je slimmer dan een kleuter ?

Aan kleuters werd volgende vraag gesteld ?

"In welke richting rijdt de bus ?"Kijk aandachtig naar de tekening

Weet jij het antwoord?

De enige mogelijke antwoorden zijn 'links' en 'rechts'..

Denk na!!!

Weet je het niet ?

Kijk dan op "comments"

Moord in Tuschinski
Vroeger kwam ik regelmatig in Amsterdam en meermaals bezocht ik het Tuschinski theater, een bioscoopcomplex uit 1920 in art deco stijl. Als je langs de voorgevel passeerde werd je bijna letterlijk naar binnen gezogen. Wondermooi

Redel gaf mij een tijdje terug een boekentip nl. "Moord in Tuschinski" van Heuvel & De Waal. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam tijdens de jaren 1950 en er gebeurt een moord in de Tuschinski. De politie wordt hier bijgestaan door een zeer slimme apotheker .... Het is een echte pageturner die je door de mooie plekjes van Amsterdam loodst.

En wie heeft het gedaan ? Wel de butler natuurlijk :-)

donderdag, oktober 11, 2007

En Pierre wat hebben ze gewonnen ???

Murke deed mee aan de quiz in Humo en ja hoor .... hij is één van de winnaars van
......... ?

Benieuwd ?

Kijk dan op Humo Winnaars

Ik zal dit weekend maar eens op de Lotto spelen ... wie weet ?

De Preutestampers

Qua originele naam kan dit wel tellen denk ik.

De preutestampers is de naam van onze bende, redelijk amateuristische wielertoeristen.

En we hebben reeds een weblog.

Dinsdagliefje pende haar impressie neer over de rit van zondag laatstleden

Bezoek even onze weblog weblog Preutestampers

BelgometerVoel je jezelf Belg of Vlaming ?
Ben je separatist of unionist ?

Doe de test op Doe hier de test

Mijn resultaat was 53% separatist

En wat is jullie resultaat ?

Ben jij een krempkloot ?

Krempkloot ? Wat is dat ?

Wel dat is Bevers voor een gierig persoon bijv. Je zit 5 uur op café en iedereen vraagt zijn rekening. De ene moet 36 € betalen, de andere 27 €, 45 € ... en dan is er één iemand die niet getrakteerd heeft en deze persoon moet 0 € betalen, wel dat is een krempkloot.

Ben jij een krempkloot ? Doe onderstaande test en je weet het. Murke is alvast geen krempkloot

You Are Not a Cheapskate

When it comes to money, you're very fair.
You're generous when you can be, and you never cheat anyone out of what they deserve.
If you have the money, you enjoy splurging. But you never overspend.

maandag, oktober 08, 2007

Rommelmarkt KrottegemGisteren ben ik voor de eerste maal op Krottegem rommelmarkt geweest. De vrouw op de foto had er een stand en bleek niet echt een verkooptalent. Zo hoorde ik er onderstaand gesprek

Oude man : "zeg madamke, hoeveel kosten die 4 Leffe glazen ?"
vrouw : "ja, wat moet ik daar voor vragen einei ... wel 2 € ... maar als je het te veel vindt is 1 € ook OK"
Oude man : "Die glazen zijn precies al een beetje versleten want je kan er door kijken :-)"

Mensjes kijken, pintje drinken, de slechtste braadworst ooit gegeten .... wel Murke genoot met volle teugen en we hebben afgesproken dat we er bij de volgende editie (April 2008) ook aanwezig zullen zijn met een stand.

Thuisgekomen met koffietassen, een nieuwe kooi voor onze rat, een playstationspel, een reusachtig beeld van een Bever en vooral een zeer waardevolle banjo uit Oeganda :-)

Om het maandagochtendgevoel wat te ...

veraangenamen onderstaande sketch van Freddy "kei ip min muule geget' Devadder

donderdag, oktober 04, 2007

Het mysterie is opgelost

Een tijdje terug ontsnapte ons konijn "Streep". Tot nu toe bleef het voor ons een raadsel hoe dit konijn kon ontsnappen uit zijn ren.

Vandaag kreeg ik echter onderstaand filmpje binnen en ik herkende onmiddellijk Streep die momenteel het wereldrecord op zijn naam heeft inzake hoogspringen.

Ons huidig konijn Sifke zie ik meer excelleren in de discipline "discuswerpen".

Geniet van het filmpje

Check this out !!!

Bekijk deze nieuwe geboorte

Vzw De Bevers organiseert al bijna 20 jaar activiteiten in en om Roeselare gaande van kroegentochten, quizzen, festivals,....

In 2006 en 2007 staan er diverse activiteiten op het programma.

Onze eerstvolgende activiteit is de "Audiovisuele quiz". Diverse teams zijn reeds ingeschreven. Wens je hieromtrent meer info en wens je even mee te spelen met de opwarmingsquiz, ga dan als de vliegende bliksem naar

Weblog De Bevers

Regelmatig komt hier ook een nieuw quizje en verneem je meer over o.a. onze deelname aan de Kerstmarkt,???????,??????

woensdag, oktober 03, 2007

Het snot't was al een tijdje geleden maar ja ... 't is daar weer. Snot in de neus, rode ogen, pijn in de keel, afwisselend koud en warm, loom gevoel in benen en armen

Murkes recept : veel warme melk met honing en whisky, warme baden, 's avonds dik ingeduffeld het bed induiken.

't is nu de tweede dag. Normaal moet de vuiligheid er morgenavond uit zijn.

Is dat erg ? Welnee, 't is enkel ambetant

dinsdag, oktober 02, 2007

Wat is je bluesnaam ?

Tik je naam in op onderstaande site en je krijgt je bluesnaam.

Mijn naam luidt 'Sceptical' Abraham King

Wat is je bluesnaam