vrijdag, juni 30, 2006

Foei Foei Dorito
Bovenstaand VALS bericht stond vandaag in de Streekkrant. Na een belletje naar onze informante binnen Roularta kwamen we te weten dat Dorito instond voor dit valse bericht.

Dit bewijst reeds dat hij "naughty" is maar daar hij nog altijd aspirant is, kunnen we dit zo niet laten.

Dus Dorito, bij opdracht 3 "verleiding" had je de keuze uit "het verleiden van de pers" en "het verleiden van een plaatselijke schone" maar nu bestaat die keuze niet meer m.a.w. je moet beide verleidingen tot een goed eind brengen

Don't mess with "The Naughty 40 Club" !!!

Werchter - Dag 1File van Groot-Bijgaarden tot afrit Rotselaar maar ik was uiterst relax, sigaar in de mond en in het gezelschap van Roos Van Acker (althans op de radio).

Rondom Werchter was het een verkeerschaos en Marianne vertelde me later dat ze diverse politie-escortes dienden te organiseren o.a. voor backline, Damian Marley en de mij onbekende groep TBA :-)

De zon was van de partij en dat resulteerde in veel teensletsen, sandalen en wondermooie vrouwenteentjes. Het publiek was jong, tot zeer jong met nu en dan een ouder exemplaar daar tussen. Werchter is nog altijd het après-examen feestje waar je met vrienden naartoe gaat.

Ik kwam op het terrein en toen begonnen The Deftones. Zeer lome set, dus na 5 nummers besloot ik even het terrein te verkennen. Wandelen en mensjes kijken is gezellig en op andere festivals kom ik altijd wel iemand tegen die ik ken maar nu was ik reeds 1 ½ uur op het terrein en ik was nog geen enkele bekende tegengekomen.

Dan Tool en dat was zeer statisch en mak. Dus tijd om backstage eens een kijkje te nemen. En ja hoor, daar zaten veel bekenden. Ik kreeg onmiddellijk een pint van Tania, het babbelgat uit Oostende. Ook Marianne had even tijd voor een babbel. Daarnaast veel bekend volk en dit deed het alcoholverbruik toenemen. En wat tof is, het chique restaurant is er terug.

Om 20h30 begaf ik me richting hoofdpodium voor Manu Chao. Ik nam plaats aan de linkerzijde vooraan. Om 20h45 begon het optreden en vanaf de eerste noot was het één grote party. Het ingrediënt lijkt simpel nl. een mix van patchanka, rock, salsa,… alles overgoten met een goede percussiebeat en hyperkinetische muzikanten maar het werkt ongelooflijk aanstekelijk.

Iedereen sprong, iedereen liep ter plaatse, polonaise, ronddedansen, shaken, lachen,… ja dit was één groot feest. Ik keek rondom mij en iedereen was gelukkig. En zelfs de 2 cafe con leches waren aanwezig en wat hadden ze een schone glimlach. Murke sprong, nam deel aan rondedansen en vooral Murke genoot.

Ze zenden die optredens wel ergens uit op bijv. TMF. Probeer dit even te bekijken. Na het optreden zocht ik verfrissing in de backstage en Tania had ook extreem genoten van dit optreden. Dit was inderdaad de eerste groep die zo’n immens podium aankon en die het publiek deed shaken. Dit optreden maakt mijn Werchter al geslaagd

Dan was het de beurt aan de Red Hot Chili Peppers. Ik nam plaats ergens in het midden van het terrein en liet het over mij komen. Ze begonnen met 3 hits en stem en geluid was OK, enthousiasme van de groep was iets minder. Maar Murke houdt niet echt van hun muziek zelfs als het goed gebracht is. Murke en die strandjanetten van LA, het zal nooit iets worden.

Ik verliet dan ook het terrein en mijn T-shirt met op de voorzijde “IK BEN WANHOPIG” en op de achterzijde “OP ZOEK NAAR EEN TOFFE VROUW” had niet geholpen. Vandaag zal ik een andere tactiek bezigen :-)

Iemand tips ?

donderdag, juni 29, 2006

Keukenprinses ?

Manu ChaoErgens midden jaren '80 leerde ik via een vriendin Mano Negra kennen. Ik was direct weg van die muziek en samen met die vriendin gingen we naar de AB alwaar Mano Negra optrad. De zaal was bijna uitsluitend gevuld met Franstaligen want in Vlaanderen was deze band nog niet gekend. We werden werkelijk van onze stokken geblazen, zo'n prachtig optreden was dat.

Bij mijn thuiskomst kon ik niet zwijgen over deze band en een paar weken later gingen we met een zestal mensen naar het voetbalstadion van Lille (F) alwaar Mano Negra optrad. Terug fenomenaal en "vrei goe Marc" heeft dan voor de eerste keer in zijn leven gestagedivet met als gevolg een dikke lip. Een jaar later stond Manu Chao en Mano Negra reeds op Rock Torhout

Vanavond treedt Manu Chao Radio Bemba Soundsystem op tijdens Rock Werchter en ik ben ervan overtuigd dat hun "Patchanka" nog altijd zo aanstekelijk zal werken. Murke zal zeker vooraan shaken, bij voorkeur tussen schaarsgeklede "café au lait"-schoonheden.

Verder zal Murke vandaag op Werchter nog Tool, The Deftones en de RHCP bekijken

Het Zomers Archief (1)


Tijdens de zomer mag het allemaal wat luchtiger zijn. Daarom zal je op Murke, gedurende de zomer, nu en dan foto's zien uit het verleden. En stoute kindjes passen best op want misschien opent Murke wel zijn mapje "bezwarend materiaal".

Heb je zelf prachtige foto's uit een dicht of ver verleden, mail of bezorg ze me en misschien komen ze aan bod in deze rubriek "Het Zomers Archief"

Op foto 1 zie je 't mienwerkerke (toen hij nog niet weende op festivals), Gonzo, vrei goe Marc die later een tongkus zou krijgen van een baardige biker en 't schaap voorzien van een degelijke snor. We speelden het spelletje "Pass the Pigs" of zoals 't Schaap zei : "Zowie vuve"

op foto 2 was het een zatte bedoening. Dit waren de overlevenden van een braspartij. Hier maken de slange, de zus van de Keniaan en de worst de laatste fles Slivovica soldaat

woensdag, juni 28, 2006

How Scary are you ?

Murke is een beetje angstaanjagend


YOU ARE A LITTLE SCARY


YOU ARE A LITTLE SCARY

You've got a nice edge to you. Use it.How Scary Are You?

Wandelen - mooi site

Morgen ga ik op en af naar Rock Werchter maar vrijdagnacht en zaterdagnacht verblijf ik in Leuven.

het festivalgebeuren wil ik combineren met een deugddoende wandeling tijdens de morgen. Vroeger deden we met de vrienden regematig trektochten bijv. in de Ardennen (zie foto's van de vrienden vlnr de worst, de toneelspeler en de Keniaan + een Rambo-achtig Murke).

Op het net vond ik onderstaande interessante site met diverse wandelingen. Ook interessant is het feit dat je commentaren kan lezen van mensen die de wandeling gedaan hebben.

Bekijk het op http://www.wandelenarco.be

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Orde der Tempeliers

Quizmaat Wimpie maakte me attent op onderstaande site van "De Orde van De Tempeliers".

Op de website kom je veel maar niet alles te weten. Sommige van hun doelstellingen lijken OK maar doelstelling 1 : "de instandhouding en bevordering van de waarden van het Christelijk geloof en van de westerse cultuur" geeft mij geen zo'n goed gevoel.

Maar bovenal is een tempeliersorde, die zich anno 2006, au serieux neemt, te gek om los te lopen. Want wat te denken van één van volgende functies binnen de orde : zwaarddraagster, wapenheraut, schildknaap, een liaisons officier, .....

Kijk dan ook even naar de foto's van bijv. de commanderijreis naar Schotland. Ik had me de hedendaagse tempeliers enigszins anders voorgesteld :-)

Bekijk het op http://be.osmth.org/

En voor de simpelen van geest, je vindt er ook je "aanvraagformulier tot toetreding" terug

Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini Tuo da gloriam

Commandeur Murke

dinsdag, juni 27, 2006

Dorito@Peer : opdracht 3 + addendum rider

(foto : Dorito, hier nog als minderwaardig sujet)

Dorito heeft nog een kleine 3 weken te gaan als "minderwaardig sujet". Hopelijk kunnen we hem op 16 juli begroeten als lid van de exclusieve "naughty 40 club".

Onze spionnen hebben Dorito al opgemerkt in Antwerpen toen hij stond te muilen met La Esterella onder de Onze-Lieve-Vrouwe-toren. Deze morgen kreeg ik echter ook telefoon van Roos Van Acker, ze meldde me dat ze nog niets gehoord had van Dorito.....

Hieronder vind je de derde opdracht terug van Dorito.

OPDRACHT 3 : VERLEIDING

Een lid van the “naughty 40-Club” blijft een echte verleider !

Bewijs dat ook jij een echte verleider bent. Je krijgt hiervoor de keuze uit één van 2 onderstaande verleidingsopdrachten. Je mag vanzelfsprekend ook voor beide gaan
(zie volgende post)

ADDENDUM RIDER

Eén van de minderwaardige sujetten was loslippig daarom nog dit onderstaand addendum aangaande de rider van "The Naughty 40 Club". Verder wordt Dorito reeds op vrijdagavond verwacht als Schot (zie één van volgende posts + dresscode op Elsbabbel)

DRESSCODE VOOR DE GENODIGDEN

De genodigden dienen een dresscode te respecteren. Deze dresscode vind je terug op de weblog
van Elsbabbel. Gelieve deze dresscode te respecteren

Bekijk het op http://elsbabbel.blogspot.com

Opdracht 3 : de verleiding (deel 1)


VERLEID DE PERS

Een Schot valt op tijdens een festival. Probeer journalisten te overtuigen van jouw missie en we willen op 15 juli, 16 juli, 17 juli of 18 juli 2006 jouw foto zien verschijnen in één van volgende kranten : Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad, De Standaard, Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen, de Morgen of op nationale of regionale televisie. Indien je “the naughty 40 Club” kunt vermelden is dit een pluspunt. Jij bezorgt ons de bewijzen

Opdracht 3 : de verleiding (deel 2)

VERLEID EEN PLAATSELIJKE SCHONE

Op vrijdag 14 juli bouw je jouw eigen liefdesnestje in de nabijheid van het luxueuze onderkomen van The Naughty 40 Club . Een gezellig onderkomen voor 2 personen. Vanaf zaterdagmorgen 15 juli probeer je een plaatselijke schone te overtuigen de nacht door te brengen met jou in jouw liefdesnestje. Deze plaatselijke schone mag niet iemand uit onze groep zijn. Je kan jouw plaatselijke schone vinden op het festivalterrein of ergens in Peer bijv. de dochter van de bakker of …. een echte Casanova weet wel waar zoeken. Voor deze opdracht krijg je “carte blanche” van jouw echtgenote

Addendum rider Dorito 40 jaar

Hieronder een addendum bij de rider die Dorito eerder ontvangen heeft

Schot

Op zaterdag 15 juli 2006 zal Stef een echte Schot zijn en dit van zonsopgang tot zonsondergang (zie voorafgaande opdracht)

Addendum : Ook op vrijdagavond 14 juli moet Stef reeds een echte Schot zijn. Om 17h00 moet hij als Schot verschijnen op de geheime locatie die later door ons medegedeeld wordt

Onderkomen Naughty 40 Club

Zoals eerder beschreven in de rider moet het luxueuze verblijf van “The Naughty 40 Club” ten laatste op vrijdag 14 juli 2006 om 14h00 volledig in orde zijn. Om 14h00 zal er een grondige inspectie gebeuren door de heren Oguh en Matanza

Addendum : Het is vanzelfsprekend dat de tent(en) van The Naughty 40 Club de mooiste en meest luxueuze zullen zijn van de gehele camping. Heren en Dames van Stijl ontvang je ook in stijl.

ONDER GEEN BEDING mag het onderkomen van “de minderwaardige sujetten” (lees : - 40 jarigen) alsook de voorzieningen o.a. drank, ontbijt,… van de minderwaardige sujetten beter of gelijkwaardig zijn aan die van The Naughty 40 Club. Er moet een duidelijk klasseverschil zijn. Inbreuken hierop kunnen leiden tot het laten afbreken van het onderkomen van “de minderwaardige sujetten”.

You tube - Graspop

You Tube is schitterend.

Ga eens naar onderstaande site en tik in "Graspop". Je vindt er fragmenten terug van Lacuna Coil, Guns & Roses, Saxon,... op Graspop 2006. En in één dag hebben reeds 330 mensen gekeken naar "ik drink water"

Check it out : www.youtube.com

maandag, juni 26, 2006

En toen ...
viel ik even flauw op Graspop maar na een 1/2 uur mond op mondbehandeling was ik weer de oude. Ook de kleine kikker blijkt een echte snoeper te zijn.

Bericht aan de kleine kikker : Hou ik het bij deze ene foto of zal je jouw belofte nakomen. Laat maar iets weten

Ni Trucare ni Foefelare

Ni Trucare ni Foefelare el grande Truco de trabajador de minas

foto uno : guapa donna con lange staartjen de caballo
foto duo : la misma guapa donna (maar een beetje lager)
foto trio : ni trucare, ni foefelare pero lange staartjen de caballo desapericido

(vrij naar Urbanus)

zondag, juni 25, 2006

Een weekendje GraspopGraspop is vooral er even uit zijn met vrienden en daarbij nu en dan een optreden meepikken.

Op vrijdag backstage op een losse, relaxte manier gesproken met diverse journalisten, mensen van Graspop,..... Het gespreksonderwerp bij uitstek waren de ridicule eisen van Axl Rose. Zo moest er voor meneer een overdekte tunnel zijn van de backstage tot het podium. Op vrijdag belde men de organisatie met de vraag om ook vervoer te voorzien in deze tunnel. 't is amper 20 meter. Op zo'n moment verdient het super-ego een welgemikte stamp in zijn kl.t.n

Op vrijdag heb ik vooral genoten van Lacuna Coil (zie foto). Whitesnake heb ik aan mij voorbij laten gaan want Graspop was plots graspollenpop met alle gevolgen van dien voor Murkes neus.
Ontgoocheling van de dag : Michael Schenker Group

Zaterdag was voor Murke de beste dag met goede optredens van The Datsuns, New York Dolls en een magistraal optreden van Jon Oliva's Pain. Dan maakten we ons op voor de ontvangst van Dinsdagliefje en samen met verdorven geesten Elsbabbel, Bol en Dinsdagliefje (en ook mienwerkerke Arne) hebben we 't mienwerkerke een peer van jewelste gestoven (zie ook http://elsbabbel.blogspot.com )

Dan Guns & Roses. In mijn achterhoofd zaten die ridicule eisen van Axl Rose. Verder begon de groep 1h20 te laat. Maar ik was nog bereid dit door de vingers te zien.
het begon met krachtig vuurwerk, mooie podiumopbouw, mooie lichtshow maar ...... ondermaats optreden. Een bende studiomuzikanten die speelden zonder ziel, Axl Rose is een beperkte zanger en pianist en jongens hoeveel solo's hebben we niet moeten doorstaan.

In het totaal een 7-tal goede nummers en voor de rest slijmballenmuziek, lange pauzes tussen de nummers en middelmatige solo's. Ik zou zeggen terugkeren in september maar Murke zal er zeker niet zijn.

Na een lange dag muziek, lachen, goede gesprekjes, Grimbergen van 't vat verliet Murke om 02h00 het terrein. Bij het buitengaan stond de bereden politie klaar. Eén man en een zeer knappe vrouw op een paard. Geestige heavies vroegen of ze de paarden mochten strelen en het verwonderde Murke dat die dieren zo kalm bleven. Een andere grappige heavy ging nog iets verder en streelde het been van de vrouwelijke politieagente. Beide agenten schoten in een lach en dit werd geapprecieerd door de omstaanders. Ook Murke begon te lachen

Zondagmorgen was het bewolkt en bij het betreden van het terrein riep men af dat diverse zaken gevonden waren op het terrein o.a. portefeuilles, GSM's, sleutels en .... het ego van Axl Rose :-)

Backstage nog enkele Grimbergens van 't vat gedronken en dan sloeg de metaalmoeiheid toe en verliet Murke Dessel. Saxon en Motörhead zullen voor een volgende keer zijn

Ik wil nog eindigen met een mopje van Fredflik

DE POLITIE IS JE VRIEND ......................................................................................... in elkaar aan het slaan

Morgen plaats ik hier nog enkele sfeerfoto's

Minderwaardig sujet drinkt water op Graspop !!


Tot onze verbazing dronk 't mienwerkerke op zaterdag enkel water. De mensen van Graspop en Opa konden hun ogen niet geloven. En dat allemaal omdat zijn vrouw 's avonds naar Graspop zou komen.

Verwijten als janet, mietje,.... kreeg hij dan ook meermaals naar zijn hoofd geslingerd. Enkel Murke verdedigde hem en noemde hem een "toegewijde echtgenoot".

Mensen die 't mienwerkerke kennen zullen dit niet geloven dus bovenstaand 2 filmpjes om dit te staven.

Verder moest Murke op zaterdag een Shakesperiaans toneelstukje brengen en 't mienwerkerke wijsmaken dat zijn vrouw niet kwam. Murke verdient duidelijk een Oscar want 't Mienwerkerke barstte in tranen uit en liep weg. Een telefoontje naar dinsdagliefje en een telefoontje van haar naar haar schat toverde dit tijdelijke wrak om in de gelukkigste mens ter wereld. Hij kwam met traantjes in de ogen op mij af en zei : "Gieder zie min moaten hé".

(Murke pinkt nu een traantje weg)

de schoonste poepkes van GraspopElsbabbel heeft een schoon verslag geschreven ivm "de kidnapping van dinsdagliefje"

bekijk het op http://elsbabbel.blogspot.com

Als beloning bovenstaand een foto van de schoonste poepkes op Graspop en er was nochtans veel concurrentie

P.S. Voor zachte poepkes moet je op disndagavond in "De Poane Preute" zijn

vrijdag, juni 23, 2006

Dinsdagliefje & ElsbabbelZopas ingecheckt in mijn hotel en het geheugen van mijn digitale camera opgeslagen in mijn laptop. Vele mooie foto's en filmpjes passeerden de revue.

Bij bovenstaande foto dacht ik aan Elsbabbel en Dinsdagliefje. Beiden hadden er graag bij geweest op Graspop maar kunnen niet aanwezig zijn. Vooral voor dinsdagliefje moet dit pijn doen daar ze een grote Guns & Roses fan is maar tijdens de batjes moet ze het gehele weekend werken in het TUI-bureau op de Grote Markt in Roeselare.

Daarom doe ik een oproep aan iedereen om dinsdagliefje een bezoekje te brengen tijdens de batjes (bureau TUI / VTB - Grote Markt, Roeselare) en haar een kleine attentie te bezorgen (bloemetje, pintje, pralines, een kus....). Ook live een nummer voor haar zingen van G & R zal haar zeker plezier doen

Op die manier wordt het leed verzacht voor deze Guns & Roses fan.

Ter info : dinsdagliefje is de blonde op de foto

Verder probeer ik op Graspop backstage in contact te komen met Axl Rose en vraag ik hem dinsdagliefje even te bellen. Dus dinsdagliefje hou zaterdag je GSM binnen handbereik

donderdag, juni 22, 2006

De Jaren 80De jaren '80 staan bekend als het decennium van "de slechte muziek". De jaren 80 hebben inderdaad vreselijke muziek voortgebracht o.a. ABC, Spandau Ballet, Duran Duran,......

Nu is er een site op het net waar je de 80's opnieuw kan beleven dmv videoclips. En het moet gezegd dat het leuk grasduinen is in de 80's. Je vindt er poppy clips terug maar ook obscuur materiaal van bijv SOD of Danzig.

Verder kan je er clips bekijken van de bands op Schwung 2006 o.a. Thunder, Ted Nugent, Dio (en ook bij Black Sabbath), Status Quo en Alice Cooper.

Ik heb per letter 1 nummer gekozen (niet gemakkelijk !). Al bij al werd er toch nog goede muziek gemaakt in de jaren 80.

Maak ook maar even jullie lijstje op en plaats het in "comments"

website the 80's : http://www.freephotosandvideos.com/

Alfabetisch lijstje Murke / the 80's

A. ASIA "Heat of the moment"
B. BIG COUNTRY "In a big country"
C. CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG "American dream"
D. DAF "der Mussolini"
E. EARTH,WIND and FIRE "Let's Groove"
F. FRANCE GALL "Elle Elle La"
G. GIRLSCHOOL "Play Dirty"
H. HEART "Alone"
I. IRON MAIDEN "Number of the beast"
J. JASON & THE SCORCHERS "White Lies"
K. KROKUS "Eat the rich"
L. LIAISONS DANGEREUSES "Los ninos del parque"
M. MARILLION "Kayleigh"
N. NEIL YOUNG "Rockin' in the free world"
O. OFRA HAZA "Im nin alu" (ze mag zo eens aan mijn bed komen zingen, hemels !!!)
P. PROPAGANDA "P Machinery"
Q. QUIET RIOT "Cum on feel the noize"
R. RAINBOW "I surrender"
S. SAVATAGE "Gutter Ballet"
T. THE CHAMELEONS "Don't Fall"
U. UK SUBS "Emotional Blackmail"
V. VIOLENT FEMMES "Blister in the sun"
W. WENDY O' WILLIAMS "Reform School Girls"
X. XTC "Dear God"
Y. YAZOO "Don't Go"
Z. ZODIAC MINDWARP "Prime Mover"

Maak zelf jullie keuze op http://www.freephotosandvideos.com/

Bericht aan De Bevers !!!!

In de Krant van West-Vlaanderen (De Weekbode) van vandaag staat er een
belangrijk bericht aangaande 14 juli.

Kijk in de rubriek "Zoekertjes" (allerlei) en het wordt jullie allemaal duidelijk.
De titel van het zoekertje luidt "Bericht aan de Bevers"

Tevens zal je dit bericht ook kunnen lezen in "De Streekkrant"

woensdag, juni 21, 2006

Open brief aan de Heer Koen Meulenaere (KNACK)

Geachte Heer Meulenaere,

Toen ik verleden week even mijn bezoekersstatistieken bekeek, verwonderde het me dat er veel bezoekers waren van "Roularta Media Group".

Ik schreef dit in eerste instantie toe aan goede smaak van hun journalisten tot ik vandaag de nieuwe Knack in de brievenbus kreeg.

In bladspiegel (zie bovenstaand fragment, klik op tekst voor grotere weergave) schrijf je over Elfenbeinküste. Verder maak je melding dat je dit opgevangen hebt op de Duitse televisie. Wel, niets is minder waar want op 12 juni waren er maar liefst 35 bezoekjes op mijn weblog vanuit de Roularta-hoofdkantoren. (zie mijn post Elfenbeinküste van 11 juni).

Vanzelfsprekend mag je daar melding van maken MAAR een korte bronvermelding had wel gemogen. Ik weet dat je dit zal lezen dus misschien kun je dit volgende week rechtzetten. Indien niet zal ik mij moeten richten tot het poepsjieke Brusselse advocatenkantoor "Almachtige, Huppelkont, Lawaaimaker en Partners" want in tegenstelling tot gemakkelijke prooien als Freyaatje, den Baard,.... laat Murke niet met zich sollen

Gedachtenlezen

Murke kan jouw gedachten lezen !!!

Doe onderstaande test en kijk dan in "comments" naar het resultaat

Los volgende vragen snel op

Kies een kleur

Tel het aantal letters van die kleur

Neem de eerste letter van dat getal

Kies een land dat met die letter begint

Neem van dat land de vijfde klinker. Als dat niet mogelijk is, neem de derde klinker. Als ook dat niet mogelijk is, neem dan de eerste klinker

Kies nu een zoogdier dat met die klinker begint

Klik nu op "comments" om te zien of Murke je gedachten kan lezen.

Deze morgen (vervolgverhaal)

Ik weet dat vele Murke-lezers ook een vlotte pen hebben. Daarom dit vervolgverhaal. Vul aan in "comments" en de volgende kan dan terug aanvullen,.... Laat jullie maar eens goed gaan

DEZE MORGEN

Deze morgen stond ik goedgemutst op.

Ik keek in mijn brievenbus en er zat een laptop in. Ja, ik zal dinsdagliefje toch nog eens moeten uitleggen dat men een e-mail ook op een andere manier kan verzenden..... blondjes hé

Ik opende de laptop en bekeek het bericht van dinsdagliefje

"Murke, de tartaren staan voor de deur en de koe van Marie staat op springen"

Ik schrok erg van dit bericht. Dit bericht was opgesteld in onze eigen codetaal gebaseerd op Code Xylos van de Letse geheime dienst. Ik begon de code te ontcijferen en toen werd het me duidelijk. Het bericht luidde als volgt : ....

dinsdag, juni 20, 2006

Krijgt Dorito schrik ?

Eén van Murkes detectives informeerde hem over een post op het forum
van de website van BRBF www.brbf.be

bekijk eens onderstaande post ?????

http://test.break-away.be/forum/viewtopic.php?t=17

PETAPETA komt op voor de dierenrechten. PETA staat voor "People for the Ethical Treatment of Animals".

Murke zal niet hypocriet zijn want Murke lust ook op tijd en stond een goed stukje vlees en vis. Maar er zijn toch andere manieren dan in onderstaand filmpje.

Murke weet niet hoe het afloopt want hij kon het niet meer verder aanzien. Vergeleken bij deze beelden is de veemarkt van Anderlecht (GAIA) kindertelevisie.

Onderstaande link is echt niet geschikt voor gevoelige mensen

http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf

WK VoetbalDat volledige WK gaat aan mij voorbij.

Nu en dan pik ik wel een flard op maar ondanks dat er nu misschien wel 10 extra camera's staan op het veld en dat het aanbod aan programma's is verdrievoudigd, stelt het al bij al niet veel voor.

Voetbal blijft een sport dat gespeeld wordt door hoofdzakelijk domme, hersenloze ego's die enkel geïnteresseerd zijn in auto's, blondines en ander uiterlijk vertoon. Jammer dat de jeugd daar een voorbeeld aan neemt.

Vroeger waren voetballers gewoner. Bij de jeugdploegen keken mindere talenten op naar spelers als Gerets, Renquin, Ceulemans. Jonge spelertjes die het spel verstonden, keken op naar spelers als Vercauteren, Coeck, Van Moer,...

Wel kijk ik iedere avond om 23h00 naar Studio Sportzomer op NL 2. Jack van Gelder (zie foto) ontvangt er iedere keer 3 gasten en er wordt oeverloos geouwehoerd over voetbal zoals alleen Nederlanders dat kunnen. Ik vind dit prachtige TV. Vanavond zijn de gasten bijv. Freek de Jonge, Danny Blind en Dick Nanninga.

En hoe is het met jullie eigen volley gesteld ?

Test even jullie timing in onderstaand voetbalspelletje. Spelers of supporters van Brugge, gelieve zich te onthouden want het betreft een volley :-)

http://www.vivalavolley.com/

P.S. Marc Degryse is goed bezig ! Hij heeft 4 miljoen € (160 miljoen BEF) betaald voor een bonenstaak terwijl je er in de Brico 5 hebt voor 10 €

maandag, juni 19, 2006

Schwung op "dark side of metal earth"

En ook vanaf vandaag kan je het uitgebreid verslag lezen van Schwung 2006
op "dark side of metal earth" (Frans)

http://heavencanwait.free.fr/display.php?type=festivals&id=19

Verslag Schwung 2006 op Rock Report

Het verslag van Schwung 2006 is vanaf heden ook te lezen op Rock Report. Murke kan zich volledig vinden in het verslag van de drie journalisten. Tevens mooie foto's.

bekijk het op :

http://www.rockreport.be/gigreport.asp?id=98

Paris Hilton
Paris Hilton, op wiens lijf de moppen ivm domme blondjes geschreven zijn, heeft slechts één gelaatsuitdrukking. Ook dieren hebben maar één gelaatsuitdrukking

Van zodra ze camera's ziet, kijkt ze op dezelfde manier in de lens

Bekijk het op http://parisfacial.ytmnd.com/

RayGisterenavond besloot ik één van de films te bekijken uit mijn digicorder TV-theek.

Ik koos voor Ray, de film over het leven van Ray Charles.

En wat heb ik genoten !!

Dit is werkelijk een prachtige film die bijna 3 uur duurt. Je ziet Ray Charles als een geniale muzikant maar ook als vrouwenzot, heroineverslaafde,.... Verder zijn er flashbacks naar zijn kindertijd in het Zuiden. Ook de rassenscheiding komt aan bod en dit alles is op een sobere maar O zo mooie manier verfilmd.

Soms glimlachte ik spontaan voor mijn scherm. Op andere momenten werden mijn ogen lichtjes vochtig van ontroering of van het aanhoren van prachtige muziek.

Jamie Foxx vertolkt op een werkelijk sublieme manier de rol van Ray Charles en kreeg er dan ook terecht een oscar voor.

Een ideale film om te bekijken in de juiste stemming nl. als je niet zal gestoord worden, kaarslicht en een glas rode wijn.

zondag, juni 18, 2006

Midlife crisisMannen in hun midlife-crisis doen de gekste dingen. Ze kopen een Harley of ze maken een wereldreis. Sommigen volgen een verjongingskuur dmv cellen van jonge lammeren. Anderen willen dan weer zo veel mogelijk op de foto staan met jonge vrouwen.

Eén exemplaar heeft het de laatste tijd zwaar te pakken. Ga naar de site

http://www.nokia.nl/festivals/

Klik op festivalfoto's
Klik vervolgens op Arrow Classic Rock
Kies "vrijdag" en "18-20 "

Op pagina 6, linksboven, vind je 2 foto's terug van deze persoon

Een geheime missie

Vrijdagmiddag vertrok ik met Elsbabbel ( http://elsbabbel.blogspot.com ) naar Peer ? Leopoldsburg ? Roermond ? Maaseik ? Bocholt ? .........

De sfeer zat er direct in. Twee "naughty brains" zijn tot veel in staat.... ocharme Dorito en
de minderwaardige sujetten.

's Avonds bezochten we nog even Lorre & Annemie. Het was meer dan een jaar dat ik één van mijn beste vrienden nog gezien had en het doet altijd deugd om even bij te praten en bij Campari, Kirr, oesters, wijn, triootje van gegrild vlees, Irish Coffee werd er gelachen en gefilosofeerd. Ook Elsbabbel voelde haar direct op haar gemak.

Moe maar tevreden kwamen we zaterdagmiddag terug aan in Roeselare na een uiterst geslaagde geheime missie.

De uitverkorenen die meegaan op 14/15/16 juli zullen alles kunnen lezen in de Gazet ....... en krijgen eerstdaags meer info van Elsbabbel

vrijdag, juni 16, 2006

Een avondje Alice Cooper & Deep Purple

Om 17h30 kwam ik aan bij de Museumsmeile in Bonn.

Dit dubbelconcert was één van de vele Open air concerten die er deze zomer plaatsvinden. De komende maanden kan er je er o.a. ook The Who, John Fogerty, Madness, Billy Idol, Herbie Hancock,Eros Ramazotti, Simple Minds, Jamie Cullum, Liza Minelli, Paolo Conte.... aan het werk zien (dat is nog eens iets anders dan de parkconcerten in Roeselare)

Het terrein bevindt zich tussen 2 musea (zie foto). Er is een podium vergelijkbaar met dat op Schwung, idem qua breedte en hoogte. Vervolgens is er een uiterste moderne tentoverspanning van 30 m x 30 meter. Dan heb je boompjes en vervolgens nog eens 1000 m². In het totaal heeft dit terrein een capaciteit van 5.000 personen en gisteren zat het meer dan vol. Indien je de concerten wenst te zien, dien je voor de boompjes te staan en daar was het dan ook drummen.

Gelukkig lag voor Murke een "all areas" pas klaar en kon Murke uitstekend genieten van de concerten.... en dat deed hij dan ook.

Alice Cooper begon om 18h00 en speelde dezelfde set als in Roeselare. Enig verschil was dat hij deze keer zijn gele boa-constrictor meebracht waarmee hij speelde tijdens "welcome to my nightmare". Murke genoot terug intens

Ondertussen zat Deep Purple backstage te kijken naar de voetbalmatch Engeland - Trinidad/Tobago. En dit moet zanger Ian Gillan niet zo goed bevallen hebben.

Na Alice Cooper was het om 20h10 de beurt aan Deep Purple. Het was dezelfde show als in Vorst. Ook het openingsfilmpje waarbij DP uit flightcases kruipt was identiek.

Hush, strange kind of woman, ..... passeerden allen de revue. Ian Gillan was goed geluimd maar uitte verschillende keren zijn ongenoegen over Sven Goran Eriksson, de bondscoach van de Engelse voetbalploeg. Zo droeg hij het nummer "wrong man" op aan hem. Ook filosofeerde hij even later over "a man with a vision, Eriksson".... Ik keek rondom me en zag dat de Duitsers het niet echt begrepen....

Dan maar Steve Morse die de andere DP-gitarist volledig doet vergeten (Ritchie who...). Wat een gitaarspel en dan die eeuwige glimlach. Mooi !!!! Kortom het was een vergelijkbare set met Vorst en dat betekent dat het meer dan OK was

Iets voor tienen kocht ik nog een pretzel en vertrok dan naar huis. 't leven kan toch schoon zijn

donderdag, juni 15, 2006

Fronleichnam

Zopas aangekomen in Bonn en nog nooit zo rustig in Bonn rondgereden. En dit komt daar het vandaag Feiertag is nl. de katholieke feestdag Fronleichnam

meer info : http://de.wikipedia.org/wiki/Fronleichnam

Ik zit hier in een ondergronds internetcafe omringd door moslims. Naast mij zit een jonge vrouw van wie enkel een streepje van de ogen zichtbaar is en haar prachtige mokkakleurige handen (zo weet ik dat het een jonge vrouw is). Voor de rest is ze volledig in het zwart gekleed maar het lijkt mij een dure stof en de stof is versierd met gouddraad. Voorwaar mooie kledij

Zoeven heb ik even in haar gitzwarte ogen gekeken en deze lijken me zeer liefelijk. Dit in combinatie met haar mooie, lange, gestroomlijnde handen doet mijn fantasie natuurlijk weer op hol slaan en ik waan mij even in "de sprookjes van 1001 nacht".

Nu ga ik nog even Bonn verkennen en om 17h00 ga ik dan richting museumsplatz alwaar ik te gast ben bij het dubbelconcert van Deep Purple en Alice Cooper

Kijk op onderstaande site voor meer info. Het ziet er mij een uiterst gezellige locatie uit

http://www.kah-bonn.de/

En voor ik vannacht terug naar Belgie vertrek, zal ik zeker nog een overheerlijke Duitse Curryworst verorberen.

Wat nu ..... ????

Blijkbaar heb ik alles gelezen. Wat nu ... ???

http://www.fh.net/

The naughty 40 Club - rider

Een rider is een bijlage bij een contract waar je de eisen van de artiest terugvindt. Dus vanzelfsprekend heeft "The Naughty 40 Club" ook hun eigen rider als ze op verplaatsing moeten (zie hieronder). Dit is een voorontwerp want binnenkort mag Dorito nog een addendum verwachten voor deze rider. Zie ook onderstaande posts

The Naughty 40 Club
Toetreding nieuw lid Stef Sintobin
Peer
14-17 juli

R I D E R

1. Accommodatie

Daar de belangrijke leden van “The Naughty 40 Club” op verplaatsing moeten naar het verre Limburg wensen ze accommodatie die bij hun stand past. ALLE zaken hieronder vermeld dienen aanwezig te zijn want vergeet niet : “een jury die in de watten wordt gelegd, stemt gunstig !!!” Lid in spe Stef Sintobin zorgt 100% voor de opbouw en afbouw van de accommodatie. Hij mag zich hiervoor laten bijstaan door minderwaardige sujetten
(lees : - 40 jarigen)

Er moet één of meerdere tenten aanwezig zijn in de hoek van het kampeerterrein van Peer. Deze tent(en) moet plaats bieden aan minstens 10 leden van “The Naughty 40 Club”. Voor de juiste locatie van de tent dien je onze nestor nl. Oguh te contacteren.

Het moet ZEER duidelijk zijn welke tent(en) exclusief voorbehouden zijn voor “The Naughty 40 Club”. Dit kan bijv. door vlag, spandoeken, wegwijzertjes…


Deze tent(en) zijn het exclusief terrein van de “Naughty 40 Club”. Onder geen beding krijgen minderwaardige sujetten (lees : - 40 jarigen) toegang tot deze tent(en).

Uitzondering hierop kan gemaakt worden indien de – 40 jarige een lekker wijf is of een hete stud en dringend op zoek is naar genegenheid. – 40 jarigen die we reeds kennen komen er echter niet in !!

Daar één van de leden allergisch is aan gras mag er bij het binnentreden van de tent geen enkel grassprietje te zien zijn m.a.w. groot grondzeil dat de volledige ondergrond bedekt.

De tent moet ook volledig waterdicht zijn en stevig verankerd in de grond

De ondergrond dient ook volledig strontvrij te zijn. Uitwerpselen van koeien,… dienen verwijderd te worden voor het opzetten van de tent

De tent(en) moeten er uiterlijk op vrijdag 14 juli om 14h00 staan. Twee leden van “The Naughty 40 Club” komen dan op inspectie en kijken of alle voorwaarden vervuld zijn.
Tot maandag 17 juli om 10h00 hebben de leden van “The Naughty 40 Club” toegang tot de tent(en). Vanaf 10h00 mag Stef Sintobin evtl. geholpen door minderwaardige sujetten (- 40 jarigen) de tent(en) afbreken.

Onder geen beding kan de hulp ingeroepen worden, tijdens opbouw en afbraak, van één van de leden van “The Naughty 40 Club”

Op vrijdag 14 juli dient Stef Sintobin zelf voor een onderkomen te zoeken bijv. tentje. Naargelang het uitvoeren van de opdrachten kunnen de leden van “The Naughty 40 Club” op zaterdagavond 15 juli beslissen dat Stef Sintobin toegang krijgt tot de elite-tent(en)

2. Catering

Een goed gevoede jury stemt milder !

Bij aankomst van “The Naughty 40 Club” in de tent dienen volgende zaken aanwezig te zijn :

- voldoende gekoeld bier. Hou er rekening mee dat lid – Bol grote hoeveelheden liquide tot zich neemt
- onze nestor Oguh maakt iedere morgen koffie voor de aanwezigen (ook voor de minderwaardigen). Vraag aan Oguh welke koffie hij wenst en zorg dat er voldoende aanwezig is
- 30 roze handdoeken (indien mogelijk met de opdruk “Naughty 40”)
- Eén pakje asprobruis, één pakje Dafalgan
- 15 setjes oordopjes want met David Davidse “in the house” is dit levensnoodzakelijk
- Op zaterdagmorgen 15 juli dienen om 9h00 – 9h30 voldoende verse broodjes afgeleverd te worden aan de tent. Op de broodjes o.a. tonijn, Américain, kaas, ham,..
- Op zaterdagmorgen 15 juli dienen we ook volgende kranten te krijgen nl. De Standaard, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg van zaterdag 15 juli
- Er moet ook voldoende gekoeld water aanwezig zijn alsook Coca Cola, Coca Cola light, Fanta
- 1 fles Cognac van goed kwaliteit o.a. Otard, Remy Martin,…. voor bij de koffie
- Enkele sigaren van goede kwaliteit
- 12 rollen WC papier

The Naughty 40 Club - opdracht 2lees eerst onderstaande post.

Hieronder opdracht 2 voor Dorito. Weet dat Dorito op 14 juli nog 2 extra opdrachten krijgt
die hij op 15 juli dient uit te voeren

Stef Sintobin – Opdracht 2

Een naughty 40-er blijft een echter verleider ! Daarom dien je ons op vrijdag 14 juli
het bewijs te leveren dat je minstens 3 van onderstaande vrouwen ontmoet hebt. Bezorg
ons voldoende bewijsmateriaal. Je hebt de keuze uit onderstaande vrouwen

Roos van Acker
Laura Lynn
Wendy van Wanten
Marietje (vrouw Eddy Wally)
Phaedra Hoste
Roos van Acker
Evy Gruyaert
Celie Dehaene
La Esterella
Joke Van de Velde
Één van de meisjes van K3
Roos van Acker
Eén van de meisjes van Laïs
Sabine Haghedooren
Ann van Elsen
Tanja Dexters
Mieke Vogels
Roos van Acker
Betty Owczareck
Geike Arnaert (Hooverphonic)
Vera Dua
Sophie Dewaele
Roos van Acker
Sigrid Spruyt
Kelly Pfaff
Joyce Van Nimmen
Dina Tersago
Jenny Tanghe
Roos van Acker
Isabelle A
Natalia
Dora van der Groen
Martine Tanghe
Belle Perez
Deborah Ostrega
Roos van Acker
Freya Vandenbossche
Els Tibau
Kathleen Van Brempt
Prinses Mathilde
Els Tibau
Kate Ryan
Goedele Liekens
Ann Ceurvels
Kim Gevaert
Roos Van Acker
Zohra
Greet Op de Beeck
Kim Clijsters
Annelies Van Herck
Katja Retsin
Véronque De Cock
Jeannine Leduc
Els Dottermans
Roos Van Acker

The Naughty 40 Club


Iedereen binnen onze vriendenkring die 40 jaar wordt, moet enkele toelatingsproeven afleggen om tot het selecte gezelschap van "The Naughty 40 Club" te behoren. Onze ma vervulde in het voorjaar haar proeven con brio. In het najaar komen "de slange" en "dinsdagliefje" nog aan bod.

Maar midden juli is het de beurt aan Dorito. Hieronder vind je de eerste opdracht terug die Dorito nu ongeveer onder ogen krijgt. In de volgende posts kom je opdracht 2 te weten en daar we op verplaatsing mogen naar Peer wenst "The Naughty 40 Club" ook op gepaste wijze ontvangen te worden. Zie rider (dit moet een grote ontgoocheling zijn voor de minderwaardigen in casu de - 40 jarigen)

Dorito – Opdracht 1

Op zaterdag 15 juli 2006 loop je van zonsopgang tot zonsondergang als een echte Schot rond in Peer op het festival (www.brbf.be). Het kostuum moet een ECHTE Schot waardig zijn.

En wat draagt een echte Schot onder zijn kilt….. (zie foto bovenstaand)

woensdag, juni 14, 2006

Optische illusie - Het Spaans Kasteel

Ga naar onderstaande link alwaar je een kasteel ziet. Beweeg met je muis over het kasteel en je ziet bovenstaande zwart/wit foto. Beweeg vervolgens je muis weg van de foto en je krijgt een kleurencollage. Concentreer je en kijk gedurende 30 seconden ononderbroken naar het zwarte puntje op de kleurencollage, beweeg vervolgens je muis terug over de foto en je zal zien dat de zwart/wit foto een kleurenfoto geworden is.

Doe de test op http://www.johnsadowski.com/big_spanish_castle.html

De beste mop ter wereld

Professor Richard Wiseman van de universiteit van Hertfordshire heeft een onderzoek gedaan naar "de beste mop" ter wereld. uit 40.000 moppen is onderstaande mop er als beste uitgekomen

Twee mannen gaan jagen in het bos. Eéntje val neer, de ander belt geschrokken de hulpdiensten, om te zeggen dat hij vreest dat zijn vriend dood is. De telefoniste vraagt : "Ben je daar zeker van ?". Waarop er een geweerschot klinkt, de man weer aan de telefoon komt en zegt : "OK, en nu ?"

Tsja, dan hebben ze de mop van de stove schromelijk over het hoofd gezien. Liefhebbers van het betere werk kunnen terecht op onderstaande link

http://www.youtube.com/watch?v=NDm8HSej7Ho

dinsdag, juni 13, 2006

Mijn graspop programma

Volgende bands zou ik graag aan het werk zien op Graspop 2006. In het totaal
kan je er 71 bands aan het werk zien en ik zou graag onderstaande bands zien.

Door overmacht (tropische temperatuur, teveel liquide,...) is onderstaand schema
onderhevig aan wijzigingen

Vrijdag 23 juni

Anvil 14h30 - hoofdpodium
Y&T 15h30 - hoofdpodium
Edguy 18h00 - hoofdpodium
Michael Schenker 19h45 - hoofdpodium
Lacuna Coil 21h35 - hoofdpodium (zie foto, need I say more !)
Whitesnake 23h50 - hoofdpodium

Zaterdag 24 juni

The Datsuns 14h30 - Marquee 2
The New York Dolls 16h05 - Marquee 2 (met David Johanson !)
Jon Oliva's Pain 17h45 - Marquee 2 (waren schitterend op pestpop)
Guns & Roses 23h00 - hoofdpodium

Zondag 25 juni

Helloween 18h00 - hoofdpodium
Saxon 20h10 - hoofdpodium
Motörhead 22h30 - hoofdpodium

maandag, juni 12, 2006

een stokje

Dit is een veel voorkomend verschijnsel in de blogwereld. Bloggers zenden je via email een vragenlijst met de vraag om ook op deze vragen te antwoorden en dit te plaatsen op je weblog. Hieronder een voorbeeld van een "stokje" dat ik kreeg. Ik geef onderstaand "stokje" dan ook door aan Elsbabbel en Phillemon ,...... Zij kunnen antwoord geven op onderstaande vragen op hun weblog

Neem het boek dat het dichtst bij je ligt. Sla het boek open op pagina 22 en noteer hieronder wat er staat op regel 4 tot en met 6

On top of this you'll have the fee for the visa invitation (again anything from $20 to $50 or more), but this might be waived if you're booking accomodation (Boek : Trans-Siberian Railway - Lonely Planet)

Zonder kijken op de klok, raad hoe laat het is ?

17h27

Kijk nu op de klok en hoe laat is het ?

17h49

Hoe loop je momenteel gekleed ?

Ik loop op blote voeten, grijze Adidas voetbalshort en marineblauwe Schwung polo

Wie mag je vanavond uitnodigen voor een etentje bij kaarslicht ?

Elke vrouw in wiens gezelschap het gezellig toeven is

Droomde je gisterennacht ?

Niet dat ik weet

Wat hangt er aan de muur in de kamer waar de computer staat ?

Een reusachtige wereldkaart en de Humo-kalender met voor juni het mooie gezicht
van Greet op de Beeck.

Wanneer heb je het laatst gelachen ?

In het jaar 2003 in Peer, de klucht van de stove (grapje)

Wat is de laatste film die je zag ?

Sliding Doors met o.a. Gwyneth Paltrow

Indien je 300 miljoen zou winnen, wat zou je het eerst doen ?

Ik koop een groot domein met een kasteel en dit kasteel is op ieder moment
toegankelijk voor al mijn vrienden/vriendinnen. Oud worden met al mijn vrienden/vriendinnen om me heen lijkt me leuk.

Welke naam zal/zou je geven aan je eerstvolgende zoon en dochter

zoon : Buster dochter : Audrey

Wat wil je dat Sint-Pieter zegt als je aankomt aan de poorten van de hemel ?

Murke, eindelijk ben je daar. De rest van je vrienden zit al aan den toog te wachten

Indien je geen blog hebt, mag je ook jouw antwoorden meedelen in "comments"

Ondertussen in Gent
Dit weekend vond er in Gent ook een reünie plaats van ex-KSA Beveren (althans de mietjesafdeling). Volgens onze spion ter plaatse is deze orgie geëindigd in de Blaarmeersen.

Met dank aan de Chinese maffia voor het bezorgen van de foto's

Paparazzo Snake volgt Bono
Snake is een volleerde Paparazzo. Toen Bono zich afzonderde van de rest voor een intiem onderonsje met de dochter van Sandra Reemer, nam Snake ongezien enkele snapshots.

Bovenstaande snapshot is de meest onschuldige van de 318 foto's en 14 minuten heet filmmateriaal.

Na samenspraak met Snake is hij bereid dit uiterst bezwarend materiaal definitief te vernietigen maar dan moet Bono wel uit zijn pijp komen. Laat de voorstellen maar komen.

zondag, juni 11, 2006

Verzoek van ElsbabbelHierbij het antwoord op de 'comment' van Elsbabbel op de post "Gelukkig waren er ook...".
Inderdaad mooie foto in kikvorsperspectief, genomen door ...

Wat vond ik van Arrow

Op Arrow wou ik bepaalde groepen zien die ik op Schwung niet aan het werk zag of slechts gedeeltelijk. Maar bovenal wou ik er even uit zijn met vrienden. En het moet gezegd, mijn vrienden worden ieder jaar gekker en ... I love it. Waar zal dit ooit eindigen ?

Enige spelbreker voor Murke waren de extreme temperaturen en geen schaduw. Op die manier schrapte Murke alle optredens, die zouden plaatsvinden in de concerttent, in zijn agenda (No Journey, no Uriah Heep, no Thorogood, no Queensrÿche). Murke trotseerde enkel de tropische temperaturen voor Dio en dit was, net zoals op Schwung, een superoptreden.

Verder genoot Murke uitermate van Ted Nugent, Whitesnake en ook van Def Leppard (dit in tegenstelling tot de vrienden). Deep Purple zag ik niet want ik zie deze a.s. donderdag maar naar het schijnt heb ik een superoptreden gemist.

Roger Waters heb ik één uur bekeken en het benaderde de perfectie o.a. klank, show, uitstekende zangeressen maar ik miste het snijdende gitaargeluid van David Gilmour. Maar
na 2 festivaldagen sloeg de vermoeiheid toe en trok ik naar mijn hotel in Duitsland.

Ik hoop dat ik nog vele jaren met deze vriendenkring kan optrekken want dit blijft toch het belangrijkste van festivals nl. je samen met vrienden amuseren.

De komende weken staan nog volgende concerten op het programma

- donderdag 15 juni : Alice Cooper & Deep Purple, Bonn
- zaterdag 17 juni : Dreverock Oekene
- vrijdag 23 - zondag 25 juni : Graspop Dessel
- donderdag 29 - zondag 2 juli : Rock Werchter
- vrijdag 14 - zondag 16 juli : BRBF Peer

Gelukkig waren er ook...verstandige mensen aanwezig op Arrow. Van links naar rechts :


  • De Schildknaap alias Ben Crabbé
  • Dorito die deze week belangrijke post mag verwachten nl. zijn toelatingsproeven tot "The Naughty 40 Club"
  • Mijn favoriete bloem alias hamstertje
  • Kuifje

Murke, pas op hé....


ge kunt moa zien daj dene foto nie ip joene weblog zet !

Live op Arrow RadioDeze charmante journaliste van Arrow Radio interviewde Murke, Redel en Elsbabbel (zie foto). Murke en Redel hielden het bij een kort en kernachtig interview... onze ogen bleven daarbij gericht op haar pakje menthol sigaretten.

En toen was het de beurt aan Elsbabbel. In een interview van meer dan 4 uur ging dit babbelgat haar gang. Naast haar visie over het Arrow festival gaf ze er ongevraagd o.a. het oranje-gevoel van langs. Verder sprak ze over haar reis naar Schotland,... Telkens we haar passeerden, meenden we het woord "fantastisch" op te vangen.

's avonds zag ik deze journaliste terug en van een opgewekte jonge vrouw was ze veranderd in een emotioneel wrak. Ocharme, dat mens....

Enkel Aleposan helpthttp://www.vitamust.nl/alopesan.html

Elfenbeinküste


Vrijdag hoorde ik dit woord voor het eerst in Duitsland. Elfenbeinküste is de Duitse benaming voor Ivoorkust. Men sprak in Duitsland van het WM-Spiel Argentinien gegen Elfenbeinküste.

't Schaap en mijn favoriete bloem houden van de Duitse taal maar ze zullen toch moeten toegeven dat men deze vertaling van Ivoorkust niet echt geslaagd kan noemen. Of wel ...

Busje komt zo

Bono op Arrow

Bono (U2) was incognito op Arrow in gezelschap van zijn nieuwe vriendin nl. de dochter van Sandra Reemer. Murke was echter bij de pinken om dit vast te leggen op de gevoelige plaat.

In het korte videofragment spreekt Bono een Iers dialect. Weten jullie wat hij zegt ?

Volgens mij heeft het iets te maken met t.....

Plaats jullie vertalingen maar in "comments"

De Paus was op Arrow
Ongelooflijk maar waar !

De paus was op het Arrow Classic Rock Festival. Hier zoekt hij in de vuilnisbakken naar restjes brood en vis om het mirakel van de vissen en het brood opnieuw ten berde te brengen

Klik op de foto's voor grotere weergave

halelujah

vrijdag, juni 09, 2006

Het Derde Geheim


Tot diep in de nacht gelezen in het boek "Het derde geheim" van Steve Berry.

Momenteel iets meer dan de helft van het boek gelezen en het is een echte pageturner. Het betreft een zeer recent boek en liefhebbers van Dan Brown, Monaldi & Sorti maar ook Robert Goddard zullen dit boek zeker kunnen appreciëren.

Het verhaal speelt zich hoofdzakelijk af in het Vaticaan. Het verhaal staat bol van intriges, machtswellust tussen kardinalen, geheime geschriften,.... Dit alles doorspekt met beschouwingen over de kerk en het geloof. Aan de basis van het verhaal ligt het onderstaande

1917. In Fatima (Portugal) verschijnt Maria aan een paar boerenkinderen en doet drie cryptische voorspellingen. De eerste twee worden openbaar gemaakt. Maar de tekst van de derde voorstelling wordt angstvallig door de pausen in de Vaticaanse archieven geheimgehouden.

Nu vertrek ik naar het Arrow festival in Nederland maar het boek zit in mijn reiskoffer. Vannacht zal ik in mijn hotel in het Duitse Bocholt de rest van het boek lezen. Het vooruitzicht doet mij al glunderen.

Volgende week breng ik het boek terug naar de Roeselaarse bibliotheek "De Vriendschap". Liefhebbers van het genre kunnen het o.a. daar ophalen.

Meer info over dit prachtige boek vind je terug op

http://www.crimezone.nl/showbook.php?titleID=2299