donderdag, maart 31, 2005

Hoe moet Murke hierop reageren?


Ik stel mezelf even voor: mijn naam is ....................,22 jaar,
en ik woon in Neerijse (tussen Overijse en Leuven). Zelf ben ik
misschien wel geboren in Vlaams-Brabant maar mijn roots liggen wat
verspreid over België. Mijn vader is namelijk van Oost-Vlaanderen, mijn
moeder van Limburg.
Zondag 20 maart ben ik geselecteerd tot de 20 finalisten van Miss
Belgian Beauty 2006 (organisatie Animô).

Zelf ben ik voornamelijk bezig met dans, ik heb mijn CV bijgevoegd
zodat u kan weten wat ik allemaal reeds heb gedaan. Kort samengevat:
Kate Ryan, Ian Van Dahl videoclip, Het Swingpaleis, Lash choreografe & vaste danseres & videoclips, TSQ in het verleden, ZOmerhit 2004 Radio
2, Miss Dahlia 2004,...

Voor Miss Belgian Beauty moeten we gedurende 7 maanden hard werken en
zo veel mogelijk promotie maken. De promotiemap die we dan afgeven
vormt een deel van de verkiezing en hierop krijgen we een beoordeling.
Maar dankzij al die evenementen en dergelijke kan er ook een hoog
totaalpunt worden bekomen door stemming (televoting). Belangrijk detail
hierbij is dat de stemmers zelf kans maken op een reis naar Egypte.

IK zou het een hele eer vinden om op uw evenement ( op 21 mei) mezelf
te kunnen promoten. De namen zeggen al meer dan genoeg over de
kwaliteit van het 'concert'. Groepen zoals Europe en The Scorpions
behoren tot de top!
Natuurlijk kan deze promotie niet zonder toestemming van de
organisatie! Ik zou u dus willen vragen of u me aub deze kans wil geven.
Ik zou mezelf moeten kunnen kenbaar maken voor het publiek (lang moet
dit dus zeker niet duren) en beeldmateriaal verzamelen. Ik zou daarom
graag beeldmateriaal willen verzamelen (videocamera en fototoestel).


Ziet u dit zitten en wilt u me verder helpen? Dan hoop ik binnenkort
iets van jullie te horen (mail of telefoon).
Posted by Hello

woensdag, maart 30, 2005

Haal je geschenk op !!

Vrijdag is er een speciale actie Schwung / The Scorpions. Begeef je daarom vrijdag om 11h00 naar Billboard Roeselare. De eerste 5 personen die een Schwung-flyer overhandigen aan de uitbater Dirk krijgen een promo-pakket van The Scorpions met daarin o.a. 2 LIVE DVD's, T-shirt "Unbreakable tour", 3 Scorpions CD's en een Scorpions de luxe - badge.

De actie start om 11h00 precies. Enkel de 5 eerste, krijgen dit prachtige promopakket.

Waag je kans !

Hoeveel mensen met jouw familienaam in België ?

Veel mensen vragen me, nu en dan nog eens, de site waarop je kan zien hoeveel mensen in België dezelfde familienaam dragen als jijzelf.

Tevens kan je op deze site zien waar de naamgenoten zich bevinden. Er bestaan bijv. 58 Murkes in België waarvan 65% in Roeselare leeft en nog een paar outcasts in de streek van Brugge, Gent en Leuven.

Ga naar onderstaande site en vul je familienaam in. Er gaat een nieuwe wereld voor jou open
http://www.sopres.be/website/n/3/4/3/000.asp

De T-shirts van "the naughty 40 club" hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op het andere geslacht. Kijk maar eens naar de op sex beluste, gekrulde tongen van beide deernes bij het aanschouwen van het logo op de T-shirt van Andy Vandel. Eén van de deernes krijgt reeds spontaan een orgasme (zie de gezonde blos op haar wangen). Naughty, naughty, naughty. Met dank aan 'Evil woman' die me deze foto bezorgde Posted by Hello

dinsdag, maart 29, 2005

Het enige échte "Naughty 40 logo"


En dan nog durven ze zeggen dat we ons niet ingehouden hebben met "the naughty 40 club". Normaal was dit het logo maar we hebben het iets afgezwakt. Alhoewel, nu ik er over nadenk, het zou toch praktisch zijn Posted by Hello

droom, hovercraft, Royksöpp, zalm, ellendig

Omstreeks 05h00 deze morgen schrok ik wakker. In greep de pen op mijn nachtkastje en schreef de eerste indrukken op van mijn droom. Wat een vreemde droom was dit. Even kort resumeren.

Ik was een professor, gespecialiseerd in diverse dode talen. Gedurende jaren voerde ik al wetenschappelijk onderzoek naar het al of niet bestaan van "leven na de dood". Bij de Azteken en de Egyptenaren had ik reeds de eerste aanwijzingen gevonden. En in Ethiopië had ik het laatste stukje van de informatie gevonden. Ik slaagde er warempel in om in "the afterlife" te komen. Ik sprak met tal van overledenen en kreeg van tal van overledenen een boodschap mee voor mijn beste vrienden. Op die manier kon ik hen geruststellen dat ze geen schrik hoefden te hebben voor de dood. Echter bij het afscheid nemen van "the afterlife" waarschuwden ze me dat ik diezelfde dag nog zou vermoord worden door discipelen van het Vaticaan. Ik schreef nog snel brieven naar mijn vrienden waarin ik vermeldde dat wanneer ze de brief zouden ontvangen, ik er niet meer zou zijn. Ik bezorgde ook eenieder de geheime informatie zodat ze overtuigd zouden zijn van het leven na de dood. En toen werd ik wakker

Ik denk dat ik een beetje minder boeken moet lezen, handelend over de geschiedenis of boeken met pseudo-historische waarheden van schrijvers als Dan Brown, Monaldi & Sorti, Ian Caldwell,... want mijn fantasie slaat blijkbaar op hol.

Dan maar 8.000 affiches afleveren in Gent met Vanne's camionette. Onderweg kwam ik terecht in een stortbui en de wegligging van dit voertuig was allesbehalve. Gelukkig heb ik twee jaar gevaren met een hovercraft tussen Calais en Dover en deze expertise zorgde ervoor dat ik de camionette op de baan kon houden ondanks de aquaplanning.

Na het lossen van de 8.000 affiches was Murke toe aan een verkwikkende koffie. Murke was blij weer even in Gent te zijn. Tijdens de terugreis speelden ze op Stubru een 2 jaar oude, instrumentale hit van het Noorse Royksöpp. Ik had direct een Pavloviaanse reflex die me terugbracht naar de Lofoten-eilanden in Noorwegen. 2 jaar geleden speelde dit nummer in een restaurantje op de Lofoten terwijl ik de heerlijkste, beboterde boterham met gerookte zalm, ooit, at. Dit nummer bracht me die smaak terug in de mond en ik rook ook de vislucht van dit vissersdorp.

Thuisgekomen kreeg ik niesbuien, kwam de keelpijn opzetten en wou ik eigenlijk alleen maar slapen maar dat kon niet want ik had nog veel werk voor Schwung. Ook dit jaar zal de Rtbf aanwezig zijn op Schwung en het hoofd van de techniek belde me op om te vragen of er in onze persruimte "bornes" waren. Murke en techniek is al geen perfect huwelijk maar als ze dan nog Engelse termen vertalen in het Frans, is het hek helemaal van de dam. Maar na een tijdje bellen, kwamen we er toch uit. Classic 21 zal op 21 mei, en plus, rechtstreeks beelden doorsturen van Schwung naar hun website. Een borne is dus gewoon een internetaansluiting.

Nu nog een paar VIP-mapjes plooien want vanavond is het vergadering. Ik zal de vergadering snel laten verlopen en nadien kunnen de bestuursleden in stad iets gaan drinken want ik zal vroeg onder de wol kruipen om de ziekte niet te laten escaleren. Murke voelt zich ellendig maar hopelijk is het morgen al veel beter

maandag, maart 28, 2005


Vanavond in Jambers. "homo's die zich pas op latere leeftijd outen" Wie zijn ze, waarom doen ze het.....  Posted by Hello

moa zeg, wèn verzekers een bitje onvoorzichtig gewist want thangt precies nog een klakske in joenen baord Posted by Hello

zondag, maart 27, 2005

Met de mond vol tanden

Zondagmorgen 04h30

Murke is tevreden thuisgekomen en bij een kopje koffie bekijkt hij even de Ché (speciale editie maart). En dit is gewoonweg fantastisch. Murke wist wel dat Elzebubbel tot veel in staat was maar dit overtreft werkelijk alles.

We hadden weet van een verborgen agenda maar toen ze de 'Ché' voorstelde, stonden we toch een aantal seconden met onze mond vol tanden. En dit op zich is al een hele prestatie maar 't was van genot dat we met onze mond vol tanden stonden. Elzebubbel had ons op een fantastische manier 'bij ons pietje' gehad. En vanzelfsprekend mocht ze dan ook toetreden tot onze selecte club.

Persoonlijk heb ik al dikwijls genoten van de taalvaardigheid van Elzebubbel en soms meten we, emailgewijs, onze krachten wel eens op het taalvlak. Haar "40 dingen die U nog niet wist" vind ik uitermate mooi en eerlijk.

Ik wens haar en de familie dan ook het allerbeste toe en hopelijk kunnen we met ons allen dan ook haar 80ste verjaardag vieren en haar eindelijk die piercing bezorgen.

Thanks Stef & Els en Thomas (voor de té vele pintjes)

P.S. 1 Na het dansen op Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, Motörhead kwam ik tot de vaststelling dat mijn fysiek dringend moet verbeteren met het oog op de hitte in "Death Valley". Dus bij deze beoefent Murke, vanaf morgen, minstens 1/2 uur sport per dag, rookt hij tot 13 juli niets meer en drinkt hij tot 13 juli enkel nog water, fruitsap of koffie.
P.S. 2 Hieronder vind je een aantal foto's terug

Zelfs Osama bin Laden was uitgenodigd Posted by Hello

De straat van Vermeer Posted by Hello

En ja hoor, ze had een tattoo Posted by Hello

De nestors van "the naughty 40 club" zien er op toe dat alles volgens de regels verloopt Posted by Hello

vrijdag, maart 25, 2005


Zal dit creatuur morgen toegelaten worden tot een zeer selecte Club ?  Posted by Hello

donderdag, maart 24, 2005

Schwung bij de de TOP 7

Op onderstaande website is er een enquête ivm festivals die voornamelijk rock, classic rock programmeren. Schwung zit bij dit indrukwekkende lijstje van 7 topfestivals in de Benelux. Andere festivals zijn Arrow Classic Rock, Rock Werchter, Pinkpop, Fields of Rock, Bospop, .. en wat meer is.... Eén op de 5 personen die stemt, stemt voor Schwung. Als dat niet mooi is.

Bekijk het zelf op http://members.home.nl/uriahheep/lichtenvoorde/lichtenvoorde.htm

dinsdag, maart 22, 2005

Radio Suriname


Gisteren een stukje gezien van de nieuwe spelshow van Martine Prenen. Er zat één goed stukje in toen men aan een man vroeg wat de perfecte openingszin was om een vrouw mee te krijgen. Man : "Jij hebt een opening en ik heb zin".

Maar op dinsdag kijk ik zeer graag naar "Radio Suriname" in 'Man bijt Hond'. Ik vind het sappig Nederlands-Surinaams zeer mooi om te aanhoren. Ook van de levenswijze van die mensen kunnen we nog iets leren. Zo was er in vorige afleveringen sprake van het feit dat ze in Suriname ook Suske en Wiske lezen. Verder verkiezen ze ook de hangmat boven het bed en dat deden ze met de nodige argumenten. En vandaag stonden enkele sappige, vertellende, Surinaamse vrouwen de vaat te doen in de rivier. Eén van de vrouwen zei : "Als we in onze keuken zitten dan zijn we alleen en nu doen we hier samen met een 10-tal vrouwen de vaat in de rivier en hebben we sociaal contact". En ze had ferm gelijk, vond ik Posted by Hello

maandag, maart 21, 2005


Jaja, dat noem ik nu eens promotie voeren voor Schwung. Schwung-medewerkers die iets bijverdienen als ruimdienst plakken de affiche duidelijk zichtbaar op de vuilnisbak. Opdracht geslaagd zou ik zo zeggen, of niet.... Posted by Hello

Een geheime correspondent mailde me deze foto. Het betreft 'wishful thinking' van Matanza. De rimpels zijn er reeds maar de lengte ?  Posted by Hello

zondag, maart 20, 2005

The Naughty Cook

Gisterenavond was het zover. Een aspirant 40-jarige moest 'naughty cook' spelen ten huize Murke. Ook 'meneer pastoor' was als jurylid aanwezig.

Vooraf hadden andere leden van "the naughty 40 club" ons gewaarschuwd voor de kookkunsten van het aspirant-lid maar deze vrees bleek onterecht.

Iets na achten kwam deze sexy verschijning aan. Voor de gelegenheid in "naughty outfit" ttz. zwarte boots met high heels, zwart rokje, kanten schortje en een 'naughty cook' kokmuts. Na een glas champagne hielpen we deze deerne om al het kookgerief en eten uit de wagen te halen. Man,man,man,... wat had zij allemaal mee en moesten 'meneer pastoor' en 'Murke' dit allemaal verorberen. Toen we terug binnen gingen, claxoneerde een wagen naar ons want hij dacht waarschijnlijk dat onze escort (fetisjisme keukenprinsessen) aangekomen was (en zo zag het er een beetje naar uit).

Onze 'naughty cook' installeerde zich in Murkes keuken en ondertussen kregen we tal van 'amuse-gueule' o.a. groentjes, carpaccio, garnalencocktail.... Er leek geen eind te komen aan deze hapjes en Murkes maagje begon reeds goed te vullen. Ondertussen verkocht ze veel 'naughty' praat o.a. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (sorry, gecensureerd).

Na de hapjes kregen we het voorgerecht voorgeschoteld, samen met een uitstekende Chablis. Dit was echt 'fingerlicking'. Vervolgens kregen we pompoensoep op ons bord (gemaakt van oma's pompoen). Na de soep konden Murke en meneer pastoor zich bijna niet meer bewegen. Zoveel hadden we reeds gegeten en ondertussen was onze 'naughty cook' reeds bezig met het uitgebreide hoofdgerecht.

Even een rustpauze inlassen en bij een goed glas wijn wat keuvelen onder ons gedrieën. Onze cook slaagde erin om ieder serieus onderwerp direct om te buigen in 'naughty commentaar'.

Dan kwam het hoofdgerecht op tafel. Het betrof uitstekende pasta met scampi's. Jammer genoeg had Murke reeds zoveel gegeten dat hij slechts een half bordje kon eten. Murke riep reeds om 'the bucket' zoals de dikkerd in 'the meaning of life'.

Ook Matanza kwam nog even langs om onze 'naughty cook' te keuren. Als afsluiter kregen we nog een overheerlijk dessert.

Tijdens het dessert werd onze cook 'really naughty' want ze vond bij mijn koe, Daisy, de G-plek en deed het beest dan ook loeien.

Na 6 uur tafelen werd het tijd om onze cook te beoordelen. Ze kreeg 73% en was dus geslaagd met onderscheiding. We twijfelen er echter aan of ze minimum 5 van de 7 opdrachten tegen dinsdag 10h00 tot een goed einde kan brengen en op die manier lid kan worden van "the naughty 40 club".

Murke sleepte zich als een volgevreten potvis naar zijn bed. Vooraf was Murke een beetje bevreesd dat 'the naughty cook' viagra zou vermengen in ons eten maar deze vrees bleek ongegrond.

Deze morgen stond Murke echter op met een Odol met eifeltoren-allures. Had ze toch viagra in het eten vermengd of was Murkes fantasie 's nachts op hol geslagen.

Volgend jaar bereiken o.a. 'De slange', ''t schaap', 'Dorito-chips' en mijn 'dinsdagavondminnares' de kaap van 40 jaar. 't worden drukke tijden voor "the naughty 40 club"

maandag, maart 14, 2005

Murke voor de klas in de Burgerschool

Murke moet donderdag lesgeven in de Burgerschool. Hij vindt dat wel tof. Murke moet de leerlingen raad geven aangaande het organiseren van een festival. (zie onderstaande vraag)

Dag Frank,

Nog even ter herinnering. Jij komt dus donderdag a.s. naar de Burgerschool hé ? Wat wordt er verwacht?
Dus de leerlingen van het 4e BSO organiseren een popfestival (i.s.m. Stressfactor 6). Wij zouden graag van u wat horen omtrent “Schwung”:
Hoe is dit ontstaan, hoe begin je daaraan, ook het leggen van contacten kan misschien even aan bod komen, wat is belangrijk naar de pers toe, hoe zit de security bij jullie in elkaar, en hoe verloopt het festival zelf, wat zijn soms mankementen, en misschien ook belangrijk, wie werkt er zoal mee, … Ik hoop dat je het ziet zitten?


Je wordt dus om 8.20u verwacht in de Burgerschool, Kattestraat 7 (In bijlage een plannetje…) en de sessie duurt tot ongeveer 10.00u. De leerlingen zullen hopelijk wat vragen stellen.

The Naughty 40 Club


Deze deerne zou graag toetreden tot "the naughty 40 club". Daarom komt ze zaterdagavond langs ten huize Murke om Murke en een ander respectabel lid van "the naughty 40 club" culinair te verwennen met een driegangenmenu. Zoals de voorbereidingen op de foto echter doen vermoeden, vrezen we een beetje dat we ingewanden op ons bord zullen krijgen, Bwaork ! En haar echtgenoot heeft ons nog zo gewaarschuwd aangaande haar kookkunsten. Posted by Hello

Het verontschuldigde bedrag

Deze morgen kreeg Murke onderstaande mail

Tickets Schwung

Via netbanking heb ik vandaag het verontschuldigde bedrag overgeschreven

mvg

zaterdag, maart 12, 2005

Machiavel in den AB

Murke was blij toen hij gisteren om 15h00 zijn computer kon uitzetten en kon vertrekken naar Brussel. Omstreeks 17h00 vond Murke parking in de Dansaertstraat (vlakbij de beurs).

Eerst even rondwandelen in het kille, regenachtige Brussel (altijd een plezier). Dan een restaurantje binnen om iets te eten. In dat restaurantje zaten zoals in het liedje van Raymond 'twee meisjes', het betrof hier wel twee kraaien van om en bij de 90 jaar. Twee vriendinnen die zich mooi opgekleed hadden (burberry stijl) en genoten van een stevige 'Gordon Scotch'. Ondertussen gaven ze hun visie op het leven. En daar beide hardhorig waren, kon het gehele restaurant meeluisteren en 't was de moeite. Zeer mooi en grappig ! Murke hoopt op zo'n manier oud te worden.

Vervolgens met de flyers richting Ancienne Belgique voor het concert van Machiavel. De reacties waren zeer positief : "O Les Scorpions - alléchant - Europe ça existe encore ? - Ah, le sung festival on vient toujours - on a déjà nos places". De Waalse uitspraak van Manfred Mann kan ik niet neerschrijven maar het lijkt op de manier waarop Oguh dit uitspreekt.

Vervolgens met de webmaster een paar Stella's drinken aan den toog. De AB was voor 3/4 gevuld en, genen zever, Murke en de webmaster waren hoogstwaarschijnlijk de enige Vlamingen in de zaal. Toen Murke naar het toilet ging verschoot het mooie, Vlaamse WC-meisje als ik haar aansprak in het Nederlands. Van contentement vereerde ze me prompt met een blow job. Murke betaalde met plezier 40 ct.

Het concert duurde twee uur en bevatte ijzersterke nummers uit de jaren 70, stijl Marillion, Hawkwind, Yes, een vleugje Rush, Genesis.... De muzikanten zijn stuk voor stuk klasbakken en de zanger is nog zeer goed bij stem. Ook hun huidige uitgesponnen versie van 'Fly' is uitstekend. Jammer genoeg bevatte deze set ook enkele echt kleffe momenten die enkel te pruimen vallen onder de taalgrens. Getuige de vele aanstekers + rode lichtjes die onze Waalse broeders tevoorschijn toverden. Op Schwung zal een gebalde set van 50 minuten uitstekend zijn en ze mogen er nog een paar kleffe nummers in laten want een mens moet toch op een bepaald moment een potje bestellen aan den toog. Kortom, liefhebbers van het betere symfowerk komen bij Machiavel zeker aan hun trekken.

Na het concert nog een Stella gedronken en dan richting Roeselare

vrijdag, maart 11, 2005

I'm on a highway to hell


mensen houden van lijstjes. Zo maakte 'music choice' de Top 3 bekend van de meest gekozen nummers op een begrafenisplechtigheid in Europa. Op 1 staat Queen met "The Show must go on", op 2 staat Led Zeppelin met "Stairway to Heaven" en, vreemd genoeg, staat op 3 AC/DC met "Highway to Hell". Murke moet wel nog de eerste begrafenis meemaken waar AC/DC door de boxen weergalmt. Murke zou persoonlijk kiezen voor "The Trees" van Rush. De tekst heeft niets te maken met begrafenis of eindigheid van het leven maar de song is ijzersterk Posted by Hello

De slappe lach

Gisterenavond moest Murke er even uit. Rond den toog van het café stonden we me enkele goede vrienden, bijna allen lid van "the naughty 40 club" en we hadden allen duidelijk zin in een paar uurtjes ongebreideld zeveren.

Het begon al toen we twee stukken lunchworst verorberden. "Ik zie under allemaole geirne (gevolgd door traantje)" zag in de lunchworst het gerimpeld geslachtsdeel van nonkeltje. Dit was het begin van het gezever.

Op een bepaald moment waren we bezig met de beltonen van onze GSM. In de nieuwe GSM van "ik zie under allemaole geirne (gevolgd door traantje)" zaten er superleuke deuntjes en nu komt het. We ontdekten dat als je de GSM op trilfunctie + tune zet en vervolgens de GSM rechtop op den toog plaatst en als er vervolgens iemand belt naar deze GSM dan danst het GSM-toestel.

Natuurlijk was het hek helemaal van de dam. Iedereen plaatste zijn GSM op de toog en er werd er op losgebeld. De GSM's (en Murke) dansten op de tonen van 'hurdy gurdy', "tapdance", "toreador",.... Na een tijdje probeerden we enkele varianten uit o.a. 2 GSM's samen laten dansen, of een GSM rechtop plaatsen aan de rand van de toog en dan kijken of er iemand durft bellen.

Het klinkt onwaarschijnlijk maar Murke kreeg op een bepaald moment gedurende een paar minuten de slappe lach en dat deed ongelooflijk veel deugd. Want inderdaad lachen is gezond.

Iets later op de avond haalde "de slang" zijn mini-computer/telefoon/oorapparaat boven en in dit ding zaten enkele TV-tunes en filmfragmenten opgeslagen. We deden prompt een quiz aan de hoek van den toog en hoorden tunes en fragmenten uit 'the sound of music', 'star trek, the next generation', 'annie', 'the flying doctors' en 'hillstreet blues'. Tot eenieders verbazing won "ik zie under allemaole geirne (gevolgd door traantje)" deze quiz. Hopelijk heeft hij gisterenavond nog een kous gevonden bij zijn bed anders zullen zijn lakens er proper uit gezien hebben.

Na 3 uren in het café ging Murke naar huis en genoot nog van 'Peking Express". 't was een gezellig avondje en ideaal om de batterijen terug op te laden. Wat is een café toch een wonderlijke uitvinding.

dinsdag, maart 08, 2005

Mi Amigo is teruuuuuug !


Zin in een beetje nostalgie en de hits van de jaren 60 tot 80. De voormalige piratenzender Mi Amigo zendt weer uit (Mi Amigo do you rememberrrrrrr). Momenteel enkel te beluisteren via internet op www.radiomiamigo.nl
Je hoort er hits van Fleetwood Mac, ELO, 10 CC,... Heerlijk om dit opnieuw te horen. Nu nog "Fréquence Nord" terug en Murke is weer 14 Posted by Hello

Mijn "Google" - openingspagina zag er deze morgen uit zoals op de afbeelding. Murke dacht na wat dit vrouwelijk symbool betekende en plots viel z'n frank (Euro). 't Is vandaag vrouwendag. Alhoewel Murke niet zo'n voorstander is van speciale dagen voor specifieke doelgroepen, wenst Murke alle vrouwen toch een prettige vrouwendag toe. Vanavond zal ik zeker naar 'het journaal' kijken want meestal laat men dan zo'n feministisch manwijf het belang van de vrouwendag uitleggen. Want zoals je ieder jaar 'de stierenrennen van Pamplona', 'de files naar de kust tijdens de zomer', 'de eerste maatjes',.... ziet op het journaal, hebben wij mannen ook het recht om jaarlijks op 8 maart 'een vreselijk manwijf' te aanschouwen  Posted by Hello

Trinck

nonkeltje liet me vorige week het volgende lezen. Hij vroeg me dit in het Engels te lezen
"The more you trink the more WC" Als je dit leest in het Engels en als je weet dat je de 'W' als 'double you' uitspreekt, krijg je het volgende "The more you trink the more double you see"

Natuurlijk zal jullie de schrijfwijze van trink opgevallen zijn. Murke vond dit ook vreemd maar nonkeltje dacht dat dit misschien de Ierse schrijfwijze was. Hij had dit ooit gelezen in een obscure Ierse folksong. Murke had zijn twijfels omtrent deze uitleg, volgens Murke moest het drink zijn.

Vanavond las Murke nog een beetje in een boek over humanisten tijdens de Renaissance en bij de Fransman Rabelais stond het volgende te lezen. Het betreft een stukje uit "de kroniek van Gargantua, Pantagruel en Panurge"

"De priesteres viel op haar knieën en uit de fles kwam een zoemend geluid als van een bijenzwerm of een flinke zomerse regenbui en men hoorde het woord 'TRINCK', dit is een universeel woord dat alle volken begrijpen en dat 'drink' betekent. Het allerbeste voor de mens is : niet lachen maar drinken"

(François Rabelais, anno 1546)

Bij deze is dit mysterie(tje) ook opgelost

maandag, maart 07, 2005


Mijn quiche en taarten waren toch veel beter dan dit halfbakken BBQ vlees Posted by Hello

"Ik wil ook nog een baby'tje". Dringende oproep : Als je je geroepen voelt om deze squaw aan een kleine bambino te helpen, stel dan je kanidatuur in 'comments'
 Posted by Hello

En hoe was de BBQ ? "Vree goed Marc" Posted by Hello

We hebben lang moeten zoeken maar we hebben toch 1 foto gevonden waarop dit heerschap even GEEN reclame maakt voor Dorito-chips Posted by Hello

Jaja, hij kan er goed van klappen. brood zonder zout, frieten bakken die een klein beetje vochtig zijn,....... maar hij woont bij mij en ik weet wel beter, bijna iedere dag is het Mac Donalds. Schoap, bewijs je kookkunsten maar een keer voor de moaten Posted by Hello

Maak eens je eigen robotfoto

Een robotfoto maken is absoluut niet gemakkelijk. Op onderstaande link kan je dit zelf eens proberen http://flashface.flashmaster.ru/

Murke maakte een robotfoto van Sammy Tanghe maar dit was absoluut niet geslaagd te noemen.

Misschien doen jullie beter

zondag, maart 06, 2005


tmienwerkerke, met het te kleine hoofd, voelt zich terug als in de koolmijnen van Charleroi. 't was er in ieder geval even donker Posted by Hello

Nog snel even een berichtje plaatsen op Murkes weblog als "anonymous" Posted by Hello

Ja, der zitten der ier op de BBQ die kunnen zagen wè Posted by Hello